Παρουσίαση βιβλίου – λευκώματος «Καλλιπεύκη Κάτω Ολύμπου»

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Καλλιπευκιωτών «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πολιτισμού, Δήμου Τεμπών, παρουσιάζουν το βιβλίο – λεύκωμα «Καλλιπεύκη Κάτω Ολύμπου», την Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:30 στο «Χατζηγιάννειο» (Λάρισα, Ρούσβελτ 57). Το βιβλίο – λεύκωμα, είναι του Παναγιώτη Παπαϊωάννου και εκδόθηκε από τον Μ.Ε.Σ.Α.Κ. «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ» τον Απρίλιο του 2018.

Τη μέρα αυτή (5 Ιουνίου),  από το 1972, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, γιορτάζει το περιβάλλον, την ίδια τη φύση, την μία και μόνη πατρίδα, πέρα από εθνικότητα, εθνότητα και θρησκεία, στην οποία και αναφέρεται στο μεγαλύτερο μέρος και το βιβλίο – λεύκωμα.

   Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Λάμπρος Καραγεώργος, Γιατρός, Διευθυντής Καρδιολογικής Νοσοκομείου Λάρισας.

Άγγελος Πετρουλάκης, Ποιητής, συγγραφέας, αρθρογράφος και  

Νίκος Ορφανός, Ηθοποιός, σκηνοθέτης.

Συντονιστής θα είναι ο Γιάννης Κολλάτος, Δημοσιογράφος, Διευθυντής της ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV.

Στην εκδήλωση, θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Τεμπών, Κώστας Κολλάτος.

Καλούνται όλες και όλοι και ιδιαιτέρα οι λάτρεις της φύσης, να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Σημείωση: Το βιβλίο – λεύκωμα, είναι μια σύντομη παρουσίαση και μια φωτογραφική περιήγηση, μέσα από 298 φωτογραφίες, στις φυσικές ομορφιές του Κάτω Ολύμπου και στην καθημερινή ζωή της Καλλιπεύκης, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1054 μέτρα και του οποίου οι κάτοικοι ακόμα «επιμένουν», αγωνίζονται, ελπίζουν…

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ ΤΕΜΠΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ