ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥΣ

Μεγάλες επιτυχίες για τους «Δρομείς Τυρνάβου». (Φώτο)


Στην Ελάτη, 2η στην κατηγορία των γυναικών η Ελευθερία Μπουκουβάλα και 3ος στην κατηγορία των ανδρών ο Γιάννης Βασίλας στα 20 χλμ ενώ στα 10 χλμ 3ος στην κατηγορία των ανδρών ο Νεκτάριος Καφφές.
Στην Καρδίτσα, 2οι ο Βαγγέλης Ντέλας και ο Γιάννης Ντέλας του Γεωργίου στις ηλικιακές τους κατηγορίες.

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Σε Ελάτη Τρικάλων, Καρδίτσα και Κομοτηνή έτρεξαν την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 οι «Δρομείς Τυρνάβου».
Συγκεκριμένα στην Ελάτη Τρικάλων πραγματοποιήθηκε ο 3ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος με την ονομασία ”KOZIAKAS MOUNTAIN RACE” με αποστάσεις 10 και 20 χλμ.


Στο μεγάλο αγώνα των 20 ΚΜ συμμετείχαν και τερμάτισαν με επιτυχία οι δρομείς μας Βασίλας Γιάννης (3ος στην κατηγορία ανδρών), Λυμπίκης Γιώργος(4ος στην κατηγορία του), Τσιαλαβός Νίκος, Μπουκουβάλα Ελευθερία (2η στην κατηγορία γυναικών), Σακκελάρης Γιώργος, Σακκελάρης Κώστας και Σακκελάρης Πέτρος, ενώ στο μικρό αγώνα των 10 ΚΜ τερμάτισαν οι δρομείς μας Καφφές Νεκτάριος (3ος στην κατηγορία ανδρών), Μανδραλή Νίκη, Μάλκας Βάγιος, Μπούμπας Γιάννης, Κοκκώνη Γεωργία, Γκανάτσιος Αποστόλης, Γκανάτσιος Κώστας, Μανδηλάς Αποστόλης, Φούντας Χρήστος, Νάρη Χρύσα, Γιαννούλας Χρυσόστομος και Περιλής Θόδωρος.
Επίσης στην Καρδίτσα πραγματοποιήθηκε ο 3ος Πλαστήριος δρόμος 5 και 10 χιλιομέτρων. Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων τερμάτισαν με επιτυχία οι δρομείς μας: Ντέλας Βαγγέλης ( 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία) , Ντέλας Γιάννης του Γεωργίου ( 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία), Χατζηγιάννης Ηλίας και Βησσαρίου Ιουλία.
Τέλος στην ακριτική Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε το 3ο KOMORUN με αποστάσεις 5 και 21 χλμ. Στη μεγάλη διαδρομή τερμάτισε με επιτυχία ο δρομέας μας Ζουρλαδάνης Ανδρέας και στη μικρή ο δρομέας μας Χατζηιωαννίδης Κώστας.

Πολλά συγχαρητήρια στους δρομείς μας που έτρεξαν στην Ελάτη Τρικάλων στην Καρδίτσα και στην Κομοτηνή .

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥΣ

ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΤΡΥΝΑΒΟΣ ΔΡΟΜΕΙΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest