Τύρναβος: Φύτεψαν δέντρα και υιοθέτησαν πάρκο οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου

ΤΥΡΝΑΒΟΣ


Μαθητές της β΄ τάξης του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου στο πλαίσιο των σχολικών τους δραστηριοτήτων έκαναν σήμερα δενδροφύτευση σε χώρο πρασίνου δίπλα από το σχολείο τους.

Η δράση έγινε σε συνεργασία με το Δήμο Τυρνάβου, ο οποίος διαμόρφωσε το χώρο με επιχωματώσεις και καθαρισμό, προμήθευσε τα δέντρα και παρείχε όλα τα μέσα που χρειάστηκαν οι μαθητές για να ολοκληρώσουν τις φυτεύσεις. Εκτός από τη δενδροφύτευση οι μαθητές καθάρισαν τον περιβάλλοντα χώρο και έβαψαν τα παγκάκια του πάρκου.

Πριν τη δράση οι μαθητές παρουσία της υπευθύνου του σχολικού προγράμματος κας Βασιλικής Μπιζέλη και του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος κ. Χρήστου Τσιόπα συζήτησαν για περιβαλλοντικά θέματα με έμφαση στο θέμα της βιοποικιλότητας.


Η δράση ολοκληρώθηκε με την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Τυρνάβου και του 2ου Γυμνασίου με το οποίο το σχολείο υιοθετεί το πάρκο. Το πρωτόκολλο συνεργασίας αναγνώστηκε στους μαθητές και υπογράφτηκε από τον Δ/ντή του σχολείου κ. Νικόλαο Πορτέση και τον Αν/χο κ. Τσιόπα.

Όπως ήταν φυσικό τα χαμόγελα περίσσεψαν και όλοι, μαθητές και εκπαιδευτικοί, ήταν ενθουσιασμένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους την ερχόμενη Πέμπτη στον ίδιο χώρο για τη συνέχεια της δράσης τους.

τυρναβοσ

τυρανβοσ

τυρναβος

τυρναβος

τυρναβος

τυρναβοσ

τυρναβος

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest