Κατέρρευσε 14χρονη μαθήτρια μετά από χρήση ναρκωτικών σε σχολική εκδρομή

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 14ΧΡΟΝΗ


ΑΘΗΝΑ

Σοκαριστικό είναι το περιστατικό που συνέβη πριν από μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, αλλά αποκαλύφθηκε μόλις τις τελευταίες ώρες, με 14χρονη μαθήτρια Γυμνασίου να χάνει τις αισθήσεις της όταν, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, ένας συμμαθητής της τής έδωσε ναρκωτικά μέσα στο λεωφορείο.

«Λόγω ενός απαράδεκτου χειρισμού που έγινε κατά τη γνώμη μου από την υπεύθυνη Γυμνασιάρχη, έγινε μία συνειδητή προσπάθεια εκ μέρους της να κουκουλωθεί το πρόβλημα και να υπάρχουν μόνο κατασταλτικά μέτρα. Σε μία εκδρομή που έγινε πριν από μία εβδομάδα, μία μαθήτρια λιποθύμησε ξαφνικά. Όταν τη ρώτησαν τι ακριβώς έχει συμβεί, παραδέχτηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Τη ναρκωτική ουσία της την είχε παράσχει κάποιος συμμαθητής της μέσα στο πούλμαν. Το άσχημο είναι ότι αυτά τα παιδιά θα έπρεπε να φροντίσουμε να έχουν την κατάλληλη βοήθεια», είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μαρκόπουλου Σωτήρης Μεθενίτης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».


Ο δήμαρχος Μαρκόπουλου κατήγγειλε ότι η Γυμνασιάρχης επιχείρησε να συγκαλύψει το περιστατικό απομακρύνοντας τους εμπλεκόμενους μαθητές από το σχολείο ενώ, σύμφωνα με την άποψή του, έπρεπε να ζητήσει βοήθεια για τα παιδιά.


Επίσης είπε ότι οι συγκεκριμένοι μαθητές εκδιώχθηκαν από το σχολείο, κάτι που δε λύνει το πρόβλημα αλλά αντιθέτως το εντείνει αφού τα παιδιά στιγματίζονται.

Πηγή: athensvoice.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest