Στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου οι εκλογές

Στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου οι εκλογές

Απευθύνει κάλεσμα η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΤΕΙ Λάρισας, στους σπουδαστές να προσέλθουν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ώστε να ψηφίσουν στις φοιτητικές εκλογές του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Η ανακοίνωση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΤΕΙ Λάρισας:

Καταγγέλουμε την παράταξη της ΠΚΣ-ΚΝΕ του Τει Λάρισας που με το ετσι θέλω προτείνουν για τόπο διεξαγωγής των σπουδαστικών εκλογών στο Τει. ( Ολοι ξέρουν για τις απειλές των λεγόμενων αντιεξουσιαστών αλλα για τις «θερμές» σχέσεις αντεξουσιαστών – ΠΚΣ ( ΚΝΕ\ΚΚΕ).

Ως πρόσχημα αξιοποιούν το ενδεχόμενο να μην γίνει επίθεση απο τους λεγόμενους αντιεξουσιαστές σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που έχουν αφού οι σχέσεις…….. φαίνεται οτι ειναι κατι παραπάνω απο «θερμές»….. ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει…

Τόσο η ΠΚΣ όσο και οι λεγόμενοι αντιεξουσιαστές, τη μια μέρα κολλούν αφίσες της ΚΝΕ (και δεν ντρέπονται ) στο χώρο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Τει , ενώ την άλλη απειλούν μέλη και στελέχη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την σωματική τους ακεραιότητα. Οσο για την ΠΚΣ……, συνεχίζει το παιχνίδι της διάλυσης όλων των συλλογικών διαδικασιών των σπουδαστών αφού με τη βοήθεια των φίλων τους….. θεωρούν οτι δεν θα γίνουν φέτος εκλογές.

Αλλα αγαπητοί φίλοι της ΠΚΣ, ΚΝΕ, ΚΚΕ, ΚΚΕ ΜΛ, Αριστερόστροφοι κλπ σας ενημερώνουμε οτι όπως κάθε χρόνο … έτσι και φέτος η Δημοκρατία θα ΝΙΚΗΣΕΙ!!!

Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά όσο και αν εσείς φροντίζεται για το αντίθετο.

Καλόυμε όλους τους ευσυνείδητους σπουδαστές, όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για το μέλλον τους, όλους αυτούς που ενδιαφέρονται για ένα καλύτερο Τει, για ενα καλύτερο μέλλον ,για πτυχία με αξία, για μετεξέλιξη των ιδρυμάτων σε Τεχνολογικά Πανεπιστήμια, για απεριόριστα επαγγελματικά δικαιώματα να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στις σπουδαστικές εκλογές 2018 που θα διεξαχθούν στην αίθουσα ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ(ΝΟΜΑΡΧΙΑ) στην Παπαναστασίου και Κουμουνδούρου (Πλατεία Ρήγα Φεραίου)

Περιμένουμε τη συμμετοχή όλων!

Ξέρουμε ολοι πλέον οτι μόνο μαζί σας ΓΙΝΕΤΑΙ !!!

Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ

ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου οι εκλογές
Λάρισα