Αδαμούλης: Στις κάλπες σήμερα με το βλέμμα στην επόμενη μέρα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑ


Γράφει ο Λαρισαίος πολιτευτής της ΝΔ και καθηγητής κ. Γιώργος Αδαμούλης.


Στις κάλπες οδηγούμαστε σημερα 155.000 μέλη της μεγάλης φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παραταξης της ΝΔ για να αναδείξουμε τις διοικήσεις σε τοπικό κ νομαρχιακό επίπεδο , σε μια καθοριστική πολιτική συγκυρία για το μέλλον της χωρας.

Το πολιτικό στίγμα της κορυφαίας εσωκομματικής διαδικασίας το έδωσε ο πρόεδρος μας Κ.Μητσοτάκης τονίζοντας ότι, οι εκλογές είναι μια διαδικασία βαθύτατα πολιτική διότι αποτελεί την ευκαιρία για ανανέωση της παράταξης.


Η Δημοκρατία ειναι ενα ανταγωνιστικό παιγνίδι.
Στο ταξίδι της αναμέτρησης, αν δεν πας να νικησεις, θα ηττηθεις.
Ολοι οι συμμετέχοντες κ όλοι μας πρέπει να έχουμε κατα νου οτι:

● Δημοκρατία χωρίς συγκρούσεις δεν υπάρχει.
● ελευθερία χωρίς συγκρούσεις δεν υπάρχει.
● προοδος χωρίς συγκρούσεις δεν υπάρχει.

Στις συγκρούσεις δεν πας με μισή καρδιά, πας για να τις κερδισεις. Αυτη είναι η αλήθεια. Η μόνη αλήθεια.

Θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία, ιδιαίτερα όσοι εκλεγούν γνωρίζουν ότι η θητεία τους περιλαμβάνει 4 εκλογικές αναμετρήσεις. Εθνικες εκλογές, ευρωεκλογές, περιφερειακες κ δημοτικές εκλογές.

Θέλω να πιστεύω ότι αντιλαμβάνονται όλοι τους, ότι την επόμενη μέρα πρέπει να οδηγήσουν τον κόσμο της ΝΔ ενωμένο κ συσπειρωμενο σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που ακολουθούν, ιδιαίτερα δε στις βουλευτικές εκλογές, το αποτέλεσμα των οποίων θα κρίνει το μέλλον της χώρας μας.

Με το βλέμμα στην επόμενη μερα σας καλώ όλους να συμβάλουμε με την στάση μας, με την συμπεριφορά μας, ώστε να βγούμε πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι απο αυτή την διαδικασία.

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για την ενότητα θα πω τούτο.
Την ενότητα δεν την επικαλούμαστε ως άλλοθι υπονομεύοντας την ιδια την δημοκρατία, αλλά την υπηρετούμε με εργα.
Την υπηρετούμε ενωνοντας κ όχι διαιρώντας τον κόσμο μας.

Η ενότητα είναι έννοια δυναμική, διότι εμπεριέχει την έννοια της δράσης κ της σύγκρουσης, μέσα απο την αντιπαράθεση επιχειρηματων, για την καλύτερη λειτουργία του κόμματος κ της κάθε κομματικής οργάνωσης.

Η ενότητα είναι το όχημα που κάνει στάση για να ανέβουν όσοι επιθυμούν να την υπηρετήσουν, αλλά κ να κατέβουν όσοι την υπονομεύουν.

Η ενότητα δεν μπορεί να αποτελεί προαπαιτούμενο για την εκλογή μας, αλλά υποχρέωση μας για την επόμενη μέρα, για την μάχη της αυτοδυναμίας. Κ απο αυτη την μαχη δεν περισσεύει κανενας.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest