Ο Δήμος Τεμπών συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση Ελλάδος Γεύση. (Φώτο)

τυρναβος
ΔΗΜΟς ΤΕΜΠΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη το απόγευμα τα εγκαίνια της έκθεσης Ελλάδος Γεύση .Ο Δήμος Τεμπών συμμετέχει δυναμικά με το δικό του εκθεσιακό περίπτερο, διακοσμημένο με γνωστά και παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής αλλά και φωτογραφίες από μοναδικά τουριστικά τοπία και ομορφιές του τόπου μας, το οποίο απέσπασε από την πρώτη στιγμή πολύ θετικά σχόλια από τους επισκέπτες της έκθεσης.

anigif ambelon rizoulis - Ο Δήμος Τεμπών συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση Ελλάδος Γεύση. (Φώτο)

Η τελετή εγκαινίων πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή ο οποίος και σήμανε την έναρξη της έκθεσης.

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από τις 10 έως 13 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι γαστρονομίας, τουρισμού & πολιτισμού σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι επισκέπτες στο περίπτερο του Δήμου Τεμπών θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος, αλλά και για και να ενημερωθούν για τα τοπικά προϊόντα της περιοχής μας .

dhmos tembon - Ο Δήμος Τεμπών συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση Ελλάδος Γεύση. (Φώτο)

dhmos tempi 1 - Ο Δήμος Τεμπών συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση Ελλάδος Γεύση. (Φώτο)

TEMPON - Ο Δήμος Τεμπών συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση Ελλάδος Γεύση. (Φώτο)

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14673 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*