ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

O χώρος για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών είναι κατάλληλος στη ΔΗΜ.ΤΟ. Τυρνάβου


Αναφορικά με την επιλογή του τόπου και τις προδιαγραφές του χώρου διεξαγωγής των εκλογών 13 Μαΐου 2018 στη ΔΗΜ.ΤΟ. Τυρνάβου αναφέρονται τα εξής από την Κ.Ε.Φ.Ε.:

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

«Η αρχική και μοναδική επιλογή του χώρου διεξαγωγής των εκλογών ήταν τα γραφεία της ΔΗΜ.ΤΟ. Τυρνάβου, καθώς ο χώρος αυτός είναι οικείος για τα μέλη του κόμματος στην περιοχή. Με σκοπό την ευχερέστερη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας και την απρόσκοπτη προσέλευση των ψηφοφόρων του κόμματος στο εκλογικό τμήμα, η Ν.ΕΦ.Ε. Λάρισας προέβη στην εκμίσθωση όμορου χώρου όπου σε συνδυασμό με τα γραφεία της ΔΗΜ.ΤΟ. Τυρνάβου θα διεξαχθούν οι εκλογές της 13ης Μαΐου 2018. Πρόσβαση στα εκλογικά τμήματα υπάρχει είτε μέσω κλιμακοστασίου είτε μέσω δύο ξεχωριστών ανελκυστήρων τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιούν οι ψηφοφόροι κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εκλογών. Επίσης, υπάρχει μεγάλος χώρος στάθμευσης όπου μπορούν να σταθμεύουν οι ψηφοφόροι του κόμματος κατά την προσέλευση τους στα εκλογικά τμήματα για να ψηφίσουν.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζονται παραδοσιακά από ιδιαίτερη ευαισθησία για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Για το λόγο αυτό, ο τόπος της διεξαγωγής των εκλογών της 13ης Μαΐου 2018 έχει επιλεγεί με γνώμονα οι εγκαταστάσεις όπου θα διεξαχθούν οι εκλογές να διευκολύνουν την απροβλημάτιστη προσέλευση όλων των ψηφοφόρων (χώρος στάθμευσης, ανελκυστήρες για εύκολη πρόσβαση στο εκλογικό τμήμα κλπ). Επιπλέον, έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες σε όλους τους προέδρους των Ν.ΕΦ.Ε και ΔΗΜ.ΕΦ.Ε που θα διεξάγουν τις εκλογές, ούτως ώστε να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διευκολύνουν την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος των ατόμων που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, είτε αυτοί μπορούν να προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα, είτε χρειαστεί να μεταβούν αυτοί για να λάβουν την ψήφο του ψηφοφόρου.

Η καταλληλότητα του χώρου διεξαγωγής των εκλογών έχει εξασφαλιστεί και εξακριβωθεί κατόπιν αυτοψίας από τον πρόεδρο της Ν.ΕΦ.Ε Λάρισας και της σχετικής εισήγησης του προς την Κ.ΕΦ.Ε. Περαιτέρω, ουδείς άλλος κατάλληλος χώρος προτάθηκε ποτέ εγγράφως ενώπιον του Πρόεδρου της Ν.ΕΦ.Ε ως εναλλακτικός τόπος διεξαγωγής των εκλογών.

Κατόπιν των ανωτέρω, θεωρούμε ότι ο χώρος που έχει επιλεγεί εξ αρχής για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας στη ΔΗΜ.ΤΟ. Τυρνάβου είναι κατάλληλος και οι εκλογές μπορούν να διεξαχθούν προσηκόντως εκεί.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest