Αποχωρεί ο Στ. Σπανογιάννης από τις εκλογές της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΝΔ


Αποχωρεί από τις εκλογές της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου ο υποψήφιος κ. Στέλιος Σπανογιάννης και σε ανακοίνωση του στα Τυρναβίτικα Νέα αναφέρει τα εξής:

Μετά τα όσα συνέβησαν σχετικά με τον χώρο διεξαγωγής των εκλογών στη ΝΔ Τυρνάβου και την έγγραφη ένστασή μου στη ΝΕΦΕ Λάρισας, είμαι υποχρεωμένος να κοινοποιήσω την αποχώρησή μου από τις εκλογές της 13ης Μαΐου, για να διαφυλάξω την προσωπική μου αξιοπρέπεια και το κύρος της Παράταξης.

Ήθελα να γίνουν διαφορετικά τα πράγματα, με κάθε διαφάνεια και αξιοπιστία. Αυτό δεν έγινε εφικτό δυστυχώς.Έτσι δεδομένων των συνθηκών και προκρίνοντας την αντίληψη της ενότητας και της ασφάλειας των μελών, θεωρώ επιβεβλημένη την αποχώρησή μου.

Προκαταβολικά, όμως , θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και με κάθε τρόπο , όλο αυτό το διάστημα , μου έδειχναν την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη συμπαράστασή τους. Δεν θα τους απογοητεύσω, γιατί είναι βέβαιο ότι θα βρεθούμε ξανά μαζί σε άλλους αγώνες.
Εύχομαι να κυλήσουν όλα ήρεμα και ομαλά στη διαδικασία της Κυριακής, θεωρώντας ότι και οι δικές μου αποφάσεις συμβάλουν στη θετική εξέλιξη των πραγμάτων. Άλλωστε από τη δική μου πλευρά δεν υπήρξε η παραμικρή ιδιοτέλεια και αυτό το πιστοποιώ τώρα εμπράκτως.
κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest