Αποχωρεί και ο Αθανάσιος Α. Εμμανουήλ από τις εκλογές της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου

Αποχωρεί και ο Αθανάσιος Α. Εμμανουήλ από τις εκλογές της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου

Και ο κ. Αθανάσιος Α. Εμμανουήλ αποχωρεί από τις εκλογές της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου και το ανακοινώνει μέσα από τα Τυρναβίτικα Νέα.

Αναφέρει τα εξής:

Με την παρούσα επιστολή μου δημοσιοποιώ την παραίτησή μου από την εσωκομματική διαδικασία της 13ης Μαΐου και εκφράζω την πλήρη στήριξή μου στην όμοια απόφαση του κ. Στέλιου Σπανογιάννη, διατηρώντας την πεποίθησή μου ότι θα μπορούσε να αναδειχθεί ως ένας εξαιρετικός πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου, που θα αγωνιζόταν για την ενότητα του χώρου χωρίς καμιά ιδιοτέλεια και υστεροβουλία.

Εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά στη διαδικασία των εκλογών, τονίζοντας ότι η κίνηση Σπανογιάννη αγκαλιάστηκε από το σύνολο των αγνών και σκεπτόμενων Νεοδημοκρατών, καθώς με περίσσευμα ψυχής και ανιδιοτέλεια αποκλιμάκωσε την όποια ένταση υπήρχε προεκλογικά και η οποία δηλητηρίαζε την ατμόσφαιρα στον κόσμο της ΝΔ.

Ο Στέλιος Σπανογιάννης ενήργησε με βαθύ αίσθημα ευθύνης και γι αυτό νιώθω υποχρεωμένος και εγώ να ακολουθήσω τον ίδιο δρόμο, διατηρώντας την ελπίδα ότι και η νέα διοίκηση της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου θα μπορέσει να αρθεί στο ύψος των προκλήσεων και των αναγκών της παράταξης.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Αποχωρεί και ο Αθανάσιος Α. Εμμανουήλ από τις εκλογές της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου
Τύρναβος