Αποχωρεί η Βανέσσα Σιώμου από τις εκλογές της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ Τυρνάβου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΝΕΑ


Η Βανέσσα Σιώμου αποχωρεί από τς εκλογές της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου και σε επιστολή της στα Τυρναβίτικα Νέα αναφέρει τα εξής:

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον τόπο διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών της 13ης Μαΐου για την ανάδειξη νέας διοίκησης ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου, όπου τελικά επελέγην τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου τα οποία, πέρα από τα όσα έχουν ειπωθεί και στην ένσταση που κατετέθη προς την ΝΟΔΕ Λάρισας και ΝΕΦΕ Λάρισας αντιστοίχως, από τον υποψήφιο πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου κ. Σ. Σπανογιάννη και τα οποία δεν αναπαράγω καθώς έχουν ήδη γίνει γνωστά, επισημαίνω με έμφαση ότι δεν προσφέρουν κυρίως δυνατότητα πρόσβασης σε άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) στερώντας έτσι στα μέλη της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας το αναφαίρετο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα άσκησης εκλέγειν εν προκειμένω.

Καθώς δε προσωπικά είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε ότι αφορά τα δικαιώματα των Α.Μ.Ε.Α. λόγω του ότι μέλος του στενού οικογενειακού μου περιβάλλοντος ανήκει σε αυτά, ΔΗΛΩΝΩ ότι αποχωρώ από την εκλογική διαδικασία της Κυριακής, διότι δεν επιθυμώ να συναινέσω σε ένα εκλογικό διαδικαστικό που αποκλείει ένα κομμάτι του κοινωνικού συνόλου.
Το πολιτικό μας ήθος εξάλλου φρονώ ότι φαίνεται κυρίως από τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε σε συμπολίτες μας με ιδιαίτερες ικανότητες μεν αλλά και εξίσου ίσα δικαιώματα με όλους μας!


κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest