Η Δομή Αμπελώνα στην 3η Γιορτή Ανθοκομίας (Φώτο)

Η Δομή Αμπελώνα στην 3η Γιορτή Ανθοκομίας (Φώτο)

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Οι περιθαλπόμενοι του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας του παραρτήματος ΑμεΑ Λάρισας «ο Αριστεύς» της δομής του Αμπελώνα συμμετείχαν στην 3η Γιορτή Ανθοκομίας που διοργάνωσε ο Δήμος Τυρνάβου στις 27,28,29 Απριλίου 2018 στο άλσος του Αγίου Γεωργίου στον Αμπελώνα.

Οι νέοι της Δομής διαμόρφωσαν το μέρος που τους παραχωρήθηκε από το δήμο Τυρνάβου, υποδεχόμενοι πλήθος κόσμου στη γιορτή των λουλουδιών. Στο πλαίσιο της κοινωνικοποίησης, της συνδιαλλαγής με τους τοπικούς φορείς, και το χαιρετισμό από την τοπική κοινωνία για την προσπάθεια των περιθαλπομένων του κέντρου, παρακολούθησαν την έναρξη των εκδηλώσεων με τον αγιασμό ,  χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση, ομιλίες από τοπικούς παράγοντες και στη συνέχεια παραδοσιακά συγκροτήματα. Παράλληλα, παρακολούθησαν διάφορες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 3μερες εκδηλώσεις.


Η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για τη συγκέντρωση και διάθεση πλαστικών καπακιών στο φορέα ήταν μεγάλη. Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας  κα Ριζούλη Δήμητρα, το προσωπικό του κέντρου και οι περιθαλπόμενοι ευχαριστούν θερμά όλους για την ενέργεια αυτή.

ambelon - Η Δομή Αμπελώνα στην 3η Γιορτή Ανθοκομίας (Φώτο)

ambelon athokomia - Η Δομή Αμπελώνα στην 3η Γιορτή Ανθοκομίας (Φώτο)

AMPELONAS - Η Δομή Αμπελώνα στην 3η Γιορτή Ανθοκομίας (Φώτο)

ampelonas anthokomia 2018 - Η Δομή Αμπελώνα στην 3η Γιορτή Ανθοκομίας (Φώτο)

athnokomia ampelonas - Η Δομή Αμπελώνα στην 3η Γιορτή Ανθοκομίας (Φώτο)

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Η Δομή Αμπελώνα στην 3η Γιορτή Ανθοκομίας (Φώτο)

Αμπελώνας