Αν δεν αλλάξει ο τόπος των εκλογών στη ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου, ο υποψήφιος Στ. Σπανογιάννης απειλεί με αποχώρηση.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ


Την ένσταση με την οποία ζητά να αλλάξει ο τόπος των εκλογών της Κυριακής στη ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου, κατέθεσε στη ΝΕΦΕ ο υποψήφιος πρόεδρος της οργάνωσης Στέλιος Σπανογιάννης, ζητώντας να αλλάξει ο τόπος των εκλογών που έχουν οριστεί τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου στην κεντρική πλατεία.

ΠΡΟΣ ΝΕΦΕ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΡΟΣ ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΦΕ ΝΔ

<<Ως υποψήφιος πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου , ενίσταμαι για το <<χώρο>> διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας της 13ης Μαίου 2018 εξ αιτίας των παρακάτω λόγων.
1. η απόσταση της εισόδου με την κάλπη ειναι περίπου 90 σκαλοπάτια. Κατά συνέπεια ηλικιωμένοι και άνθρωποι με προβλήματα υγείας δεν μπορούν να ανέβουν
2.    Δεν υπάρχει πρόσβαση για ΑΜΕΑ
3.   Δεν υπάρχει πάρκινγκ
4.   Δεν υπάρχει ασανσέρ
5.   Δεν υπάρχει έξοδος κινδύνου.Σε περίπτωση κάποιου ατυχήματος δεν υπάρχει διαφορετική διαφυγή.
6.Ο χώρος πρόσβασης,η κεντρική είσοδος, είναι περίπου 1.30μ που σημαίνει πως ο κόσμος θα κινείται με δυσκολία  σε δύο γραμμές ,μία να ανεβαίνει κ μία να κατεβαίνει.
Για όλους τους παραπάνω λόγους Ζητώ τον επανακαθορισμό του χώρου διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών στον Τύρναβο με την πεποίθηση ότι έτσι θα προστατευθούν , το κύρος και οι αξίες της παράταξης και τα μέλη της ΝΔ  θα μπορέσουν με ασφάλεια κ αξιοπρέπεια να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Επισημαίνω δε ότι
Σε περίπτωση μη αλλαγής του χώρου διεξαγωγής των εκλογών θα αναγκαστώ τόσο ΕΓΩ όσο και υποψίφια μέλη της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου να αποχωρήσουμε απο την εκλογική διαδικασία για να μην πληγεί περισσότερο η αξιοπρέπεια της παράταξης.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest