Ο Μπαιραχτάρης Αργύρης δηλώνει ενεργός και μάχιμος.

Ο Μπαιραχτάρης Αργύρης δηλώνει ενεργός και μάχιμος.

Ενόψει της σημερινής συνάντησης κτηνοτρόφων Τυρνάβου και περιχώρων για το νέο σχήμα που διμιουργήθηκε  στην περιοχή, ενεργός πάντα δηλώνει ο Αργύρης Μπαιραχτάρης, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων.

Σε επικοινωνία που είχαν τα Τυρναβίτικα Νέα μαζί του, ο κ. Μπαιραχτάρης δήλωσε τα εξής:

“ήρθε η στιγμή να καταλάβουμε όλοι μας πως μόνο μέσω δυναμικών συνεργασιών και ομάδων θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στον κτηνοτροφικό χώρο. Μισαλλοδοξίες και παλαιάς κοπής εγωισμοί δεν χωρούν. Οφείλουμε απέναντι στους κόπους μας να κατανοήσουμε πως ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη αλλά πως μόνον ενωμένοι αποκτούμε δύναμη στις νέες προκλήσεις.

Όραμα μου είναι η δημιουργία ενός ενιαίου σχηματισμού στην περιοχή Τυρνάβου και περιχώρων του οποίου σκοπός θα είναι η συνεχής παρουσία και παρέμβαση και όχι απλά η ύπαρξη ενός ακόμα τυπικού οργάνου το οποίο υπάρχει μόνο στα χαρτιά και εξυπηρετεί ιδιοτελείς σκοπούς. Σκοπός μου είναι εφόσον ηγηθώ αυτού του νέου σχήματος να εξασφαλιστεί η συμμετοχή κτηνοτρόφων από όλη την περιφέρεια του Δήμου Τυρνάβου καθώς και να υφίσταται ένα παραγωγικό διοικητικό συμβούλιο το οποίο δεν θα λειτουργεί ως βιτρίνα αλλά θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για όλες τις περαιτέρω κινήσεις μας προκειμένου να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν και να εξασφαλίσουμε την βιωσιμότητα του κλάδου μας”.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Ο Μπαιραχτάρης Αργύρης δηλώνει ενεργός και μάχιμος.
Αγροτικά - Κτηνοτροφικά Τύρναβος