Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η Γιορτή Ανθοκομίας Αμπελώνα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η Γιορτή Ανθοκομίας Αμπελώνα που διοργάνωσε ο Δήμος Τυρνάβου και η Κ.Ε.ΔΗ.Τ. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τη στήριξη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας.

Η Γιορτή που πραγματοποιήθηκε στις 27, 28 & 29 Απριλίου στο άλσος του Αγ. Γεωργίου στον Αμπελώνα για τρίτη χρονιά φέτος αποκτά πλέον χαρακτηριστικά θεσμού ενώ μπορεί να αποτελέσει πυρήνα επιχειρηματικότητας.
Ο Δήμος Τυρνάβου και η Κ.Ε.ΔΗ.Τ. θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η 3η Γιορτή Ανθοκομίας. Ευχαριστούμε το ΑΤ Τυρνάβου, το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου και το ΕΚΑΒ Λάρισας για τη συνεργασία και τη συνδρομή τους στην ασφαλή διεξαγωγή των δράσεων. 

Επίσης τους επαγγελματίες εμπόρους – καταστηματάρχες και τους εκθέτες που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν στην πραγματοποίηση των δράσεων, τους εθελοντές, τους Συλλόγους της περιοχής μας, τους μαθητές και τις χορωδίες των σχολείων μας και τους δασκάλους τους, τα τμήματα μοντέρνου, κλασικού χορού και salsa/tango, την ομάδα taekwondo, τους ζωγράφους του δήμου μας, τους συγγραφείς κκ Απ. Παπαϊωάννου και Στέλλα Πετρίκη, τη δομή «Αριστεύς» Αμπελώνα, την Αβερώφειο Γεωργική Σχολή, το 5ο Σύστημα Προσκόπων Αμπελώνα, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμπελώνα με τη βιβλιοθηκονόμο κ. Ματίνα Οικονόμου, την εικαστικό κ. Ζωή Καραμαλίγκα, τη Φιλαρμονική Δήμου Τυρνάβου και το μαέστρο κ. Θέμη Σαμαντζή, την κ. Έφη Τσιγάρα για την παρουσίαση του προγράμματος.

Τέλος ευχαριστούμε τους επισκέπτες που βρέθηκαν το τριήμερο στο χώρο του άλσους για να προμηθευτούν άνθη, να ενημερωθούν για την ανθοκομία και την κηποτεχνική και να παρακολουθήσουν τις δράσεις της γιορτής.

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑ