Βαρυσήμαντη δήλωση του υποψηφίου Προέδρου της ΔΗΜΤΟ NΔ Τυρνάβου Σπανογιάννη Στέλιου.

Μήνυμα μαζικής συμμετοχής στις κάλπες όλων των μελών της ΝΔ Τυρνάβου απευθύνει μέσα απο τα Τυρναβίτικα Νέα ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου Στ. Σπανογιάννης.

<<Το στοίχημα των εγγραφών έκλεισε το Σάββατο 5 Μαΐου με επιτυχία. Ρεκόρ για τον Τύρναβο. Τώρα πρέπει όλα τα μέλη να προσέλθουν για να εκφραστούν μέσα από την εκλογική διαδικασία. Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της χώρας να ακολουθήσουν τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στη χώρα.

Η ΝΔ δεν βάζει <<διόδια>> σε κανέναν που θέλει να ακολουθήσει την παράταξή μας. Είμαι ευχαριστημένος με το ενδιαφέρον του κόσμου διότι το μήνυμα του προέδρου κ. Μητσοτάκη πέρασε στην κοινωνία. Τώρα το μόνο που μένει μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου είναι όλοι να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού το κύρος της ΝΔ. Οι εκλογές πρέπει να πραγματοποιηθούν με ομαλότητα και κυρίως δίχως να ταλαιπωρηθεί κανένας νεοδημοκράτης από τη διαδικασία. Εφιστώ την προσοχή στην αρμόδια επιτροπή του κόμματος στο ότι η ασφάλεια του τόπου διεξαγωγής των εκλογών καθώς επίσης και η συμμετοχή όλων των μελών της ΝΔ Τυρνάβου χωρίς ταλαιπωρία είναι για όλους ένα στοίχημα μεγίστης σημασίας, που πρέπει να κερδηθεί.

Καλώ τον κόσμο της ΝΔ να προσέλθει στις κάλπες με ηρεμία και να διαμορφώσει ο ίδιος τη ΝΔ που επιθυμεί.

Η ΝΔ ανήκει στα μέλη της.