Ηχηρή παρέμβαση Αδαμούλη… με πολλούς αποδέκτες….

Γράφει ο Λαρισαίος πολιτευτής της ΝΔ και καθηγητής κ.Γιώργος Αδαμούλης.

Η ενότητα, δεν μπορεί να αποτελεί προαπαιτούμενο για την εκλογή μας, αλλά υποχρέωση μας για την επόμενη μέρα, για την μάχη της αυτοδυναμίας.
Κ από Αυτή την μάχη δεν περισσεύει κανενας !!!

Η ενότητα της παράταξης, δεν επιτρέπεται να είναι ενας βερμπαλιστικος ψευδοηχος.
Πρέπει να υπηρετείτε απο όλους, ιδιαίτερα απο τους συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία, επιζητώντας την ψήφο της πολιτικής κ κοινωνικής βάσης της ΝΔ.

Η ενότητα, είναι έννοια δυναμική, διότι εμπεριέχει την έννοια της δράσης κ της σύγκρουσης, μέσα απο την αντιπαράθεση επιχειρηματων, για την καλύτερη λειτουργία τού κόμματος κ της καθε κομματικής οργάνωσης.

Όσοι την επικαλούνται πρέπει κ να την εννοούν. Πρέπει να την κάνουν πράξη με τον λόγο τους , με την στάση τους, με την όλη συμπεριφορά τους.

Η ενότητα, είναι το όχημα που κανει στάση, για να ανέβουν όσοι επιθυμούν να την υπηρετήσουν, αλλά κ να κατέβουν όσοι την υπονομεύουν.

Η ΝΔ είναι ενα φιλελεύθερο, βαθειά δημοκρατικό κόμμα που πιστεύει στην συμμετοχική Δημοκρατία, που πιστεύει στην ανανέωση, την οποία επιζητά κ ο πρόεδρος μας Κ.Μητσοτάκης.

Η ΝΔ πρέπει να κατατείνει συνεχώς, ώστε να γίνει το κόμμα των άξιων κ των αξιών.
Το ομαδικό πνεύμα να διαπερνά όχι μόνο οριζόντια , αλλά κ κατακόρυφα τους πάντες κ τα πάντα.

Η ΝΔ πρέπει να βρίσκεται σε διαδραστικη σχεση με την κοινωνία, ώστε να συναντήσει την αμφισβήτηση απο οπου κ αν προέρχεται, ιδιαίτερα απο την νέα γεννια , η οποία έστρεψε την πλάτη της στο πολιτικό σύστημα κ στο πολιτικό προσωπικό.

Ήρθε η ώρα να συμβάλουμε όλοι, για να ξεπεράσουμε δυο διαχρονικές παθογένειες της παράταξης μας που έχουν να κάνουν αφενός με την παραγωγή πολιτικης, αφετέρου με την επικοινωνία της παραγόμενης πολιτικής.

Το μητρώο στελεχών κ η επιμόρφωση των στελεχών συμβάλλουν σημαντικά στο να γίνουμε ενα σύγχρονο ευρωπαϊκό Κόμμα.

Με το βλέμμα στην επόμενη μερα, σας καλώ όλους να συμβάλουμε με την στάση μας, με την συμπεριφορά μας, να βγούμε πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι, ώστε να δώσουμε νικηφόρα την μάχη των εθνικών εκλογών, την μάχη για την αυτοδυναμία της μεγάλης φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παραταξης.