Έκανε σεξ με εξάτμιση αυτοκινήτου…

ΣΕΧ ΜΕ ΕΞΑΤΜΗΣΗ


Όταν η διασκέδαση στο Νιούτον του Κάνσας ξεφεύγει από κάθε όριο
Πόσες αρνητικές καταστάσεις για τον ίδιο μπορεί να προκαλέσει ένας άνθρωπος εκτός… ελέγχου; Πολλές, είναι η πιθανή απάντηση. Ωστόσο, ένας άντρας στο Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών, έστω και χωρίς να το αντιληφθεί, προσπάθησε με πάθος -κυριολεκτικά… όπως θα αντιληφθείτε παρακάτω- να σπάσει κάθε ρεκόρ! Το κατάφερε; Θα φανεί στην πορεία, καθώς η «περιπέτειά» του θα έχει και συνέχεια…

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άντρας από το Νιούτον του Κάνσας, ήπιε… λίγο περισσότερο απ’ όσο θα μπορούσε να αντέξει. Το ποτό έφερε και… άλλες ορέξεις! Ελλείψει γυναίκας, «επινόησε» μία άλλη λύση. Βγήκε από το αυτοκίνητό του και… έκανε σεξ με την… εξάτμιση!

Μέχρι εδώ το… απολάμβανε! Από το συγκεκριμένο σημείο και έπειτα, ωστόσο, αρχίζουν… τα δύσκολα. Ο άντρας που… έκανε -ό,τι έκανε τέλος πάντων- με την εξάτμιση του αυτοκινήτου του, έγινε αντιληπτός από περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Σε ελάχιστα λεπτά, ένα αστυνομικό όχημα βρισκόταν στο σημείο της… έντασης. Ο άντρας δεν δεχόταν να εγκαταλείψει την… προσπάθεια, με συνέπεια οι αστυνομικοί να τον απειλήσουν με όπλο, προκειμένου να… σταματήσει και να παραδοθεί.


Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του γυμνού άντρα, αλλά δεν τον οδήγησαν στο κρατητήριο. Ο «δράστης» είχε καταναλώσει τόσο μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, που περιήλθε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Όλα τα παραπάνω συνιστούν -αν μη τι άλλο- μία βραδιά απόλυτης κραιπάλης. Το «Hangover» όμως, του γυμνού άντρα από το Νιούτον του Κάνσας, θα έχει και επιπλέον κόστος, καθώς ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για μία σειρά από αδικήματα, για τα οποία θα απολογηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα στο δικαστήριο.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest