Ο Αργ. Μπαιραχτάρης έδωσε δυναμικό παρόν στη συνάντηση με τον υπουργό στον Αμπελώνα.

Ο Αργ. Μπαιραχτάρης έδωσε δυναμικό παρόν στη συνάντηση με τον υπουργό στον Αμπελώνα.

Μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες στην συνάντηση που είχε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλης Αποστόλου χθες το απόγευμα στον Αμπελώνα, ήταν αυτή του Αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων κ. Αργύρη Μπαιραχτάρη.

Ο κ. Μπαιραχτάρης φαίνεται πως στρίμωξε για τα καλά τον υπουργό αφού οι επίμονες ερωτήσεις του σχετικά με τις πεσμένες τιμές στο αιγοπρόβειο γάλα, τα αμνοερίφια καθώς και για το θέμα που δημιουργήθηκε με τα προσωρινά αποτελέσματα της βιολογικής κτηνοτροφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπου στον νομό Λάρισας υπήρξε κυριολεκτικά “σφαγή” αφού λάθη συνεργατών του κ. Αποστόλου είχαν ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι κτηνοτρόφοι παρόλο που διέθεταν τα κατάλληλα μόρια να είναι πεταμένοι από τα προσωρινά αποτελέσματα, έφεραν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τον υπουργό σε πολύ δύσκολη θέση μην μπορώντας να δώσει μία ικανοποιητική απάντηση.

Στο τέλος της συζήτησης μάλιστα ο κ. Μπαιραχτάρης απευθυνόμενος στον υπουργό είπε, πως,

“σκοπός μας κ. υπουργέ είναι να ζούμε εμείς και οι οικογένειες μας από την δουλειά μας και όχι ζητιανεύοντας επιδοτήσεις”.

Προφανώς λοιπόν το χθεσινό απόγευμα του υπουργού στον Αμπελώνα δεν ήταν ούτε τόσο ευχάριστο, ούτε με ροδοπέταλα στρωμένο.

ampelonas tyrnabos 2018 - Ο Αργ. Μπαιραχτάρης έδωσε δυναμικό παρόν στη συνάντηση με τον υπουργό στον Αμπελώνα.

tyranbos ambelon mpairaxtarhs - Ο Αργ. Μπαιραχτάρης έδωσε δυναμικό παρόν στη συνάντηση με τον υπουργό στον Αμπελώνα.

ambelon larisa tyrnabos apostolou  - Ο Αργ. Μπαιραχτάρης έδωσε δυναμικό παρόν στη συνάντηση με τον υπουργό στον Αμπελώνα.

ampelonas tyrnabos apostolou 2018 - Ο Αργ. Μπαιραχτάρης έδωσε δυναμικό παρόν στη συνάντηση με τον υπουργό στον Αμπελώνα.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Ο Αργ. Μπαιραχτάρης έδωσε δυναμικό παρόν στη συνάντηση με τον υπουργό στον Αμπελώνα.
Αγροτικά - Κτηνοτροφικά Αμπελώνας Τύρναβος