Σήμερα πανελλαδικό συλλαλητήριο κτηνοτρόφων στη Λάρισα

ΛΑΡΙΣΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ


Σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας σήμερα Πέμπτη 3 Μαΐου και ώρα 10:30 το πρωί, το οποίο θα έχει πανελλαδικό χαρακτήρα, προχωρά η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων και κτηνοτρόφων περιφέρειας Θεσσαλίας και η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ).

Η απόφαση ελήφθη μετά την πανθεσσαλική συνάντηση κτηνοτρόφων που έγινε πρόσφατα στον Τύρναβο και την ομόφωνη απόφαση που όλοι οι παριστάμενοι κτηνοτρόφοι και με αφορμή την παρουσία της ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ στο συνέδριο του Economist.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας «αφού συγκεντρωθούμε στην πλατεία θα ακολουθήσει πορεία προς το ξενοδοχείο “Divani”, όπου λαμβάνει χώρα το συνέδριο του Economist και θα παρευρίσκεται όλη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν πάει άλλο. Πρέπει όλοι μαζί να διεκδικήσουμε την επιβίωση του κλάδου της κτηνοτροφίας και των οικογενειών μας. Η πτώση των τιμών στο αιγοπρόβειο γάλα καθώς και το σταμάτημα από αρκετούς τυροκόμους να λαμβάνουν το γάλα από συναδέλφους θα μας καταστρέψει ολοκληρωτικά. Η παρουσία όλων στο συλλαλητήριο είναι επιβεβλημένη καθώς είναι παρουσία επιβίωσης και θα δώσουμε έντονα μια δυναμική απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν να μας αφανίσουν».


Πηγή: Eφημερίδα Ελευθερία


κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest