Βελόπουλος από Λάρισα: «Είμαστε Ελληνες ορθόδοξοι, ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί»

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΣΙΚΑΣ


«Είμαστε Έλληνες ορθόδοξοι, ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί» τόνισε ο πρόεδρος και ιδρυτής του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος περιοδεύοντας στη Θεσσαλία, βρέθηκε στη Λάρισα, χθες το μεσημέρι, όπου εγκαινιάσθηκε η λειτουργία γραφείων (28ης Οκτωβρίου 52) του κόμματός του, ενώ νωρίτερα μίλησε σε συγκέντρωση στην Ελασσόνα.

Της λιτής τελετής των εγκαινίων προηγήθηκε αγιασμός, παρουσία στελεχών και μελών του κόμματος, με τον κ. Βελόπουλο με αφορμή την παρουσία των Λαρισαίων να σημειώνει πως «είναι ενδεικτική της δυναμικής που έχει η Ελληνική Λύση, δεν μπορούν πλέον να κρύψουν τη δυναμική του κόμματός μας, παρά τα όσα λένε στις δημοσκοπήσεις».


ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΣΙΚΑΣ

Με τον κ. Βελόπουλο να προσθέτει πως «είμαστε Έλληνες ορθόδοξοι, ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί. Ολοι μαζί θα τα αλλάξουμε όλα. Ήρθαμε να ισοπεδώσουμε ό,τι έφτιαξαν μισελληνικό. Πρώτα οι Έλληνες – πρώτα η Ελλάδα» κατέληξε ο κ. Βελόπουλος καλώντας τους παρευρεθέντες «να διαβάσουν το πρόγραμμα του κόμματος» του οποίου ηγείται.


Στην τελετή των εγκαινίων μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν το στέλεχος του κόμματος στην περιοχή, Αθαν. Νασίκας, υποψήφιοι βουλευτές του νομού και δεκάδες Λαρισαίοι.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest