Δύσκολες ώρες για το Βαγγέλη Μπούτα – Τον πλάκωσε το τρακτέρ του.

Δύσκολες ώρες για το Βαγγέλη Μπούτα – Τον πλάκωσε το τρακτέρ του.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μετά από πολύωρο χειρουργείο νοσηλεύεται ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας. Το απόγευμα της Κυριακής (29.04.2018) τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του και τον τραυμάτισε σοβαρά.
Δύσκολες ώρες περνά ο Βαγγέλης Μπούτας, που κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών στο αμπέλι του, καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Αργά το βράδυ της Κυριακής και μετά από πολύωρο χειρουργείο, ο Βαγγέλης Μπούτας μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Καρδίτσας, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί, νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Ήταν περίπου 18:00 το απόγευμα της Κυριακής όταν ο Βαγγέλης Μπούτας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του. Βρισκόταν στο αμπέλι του για να ψεκάσει. Το βαρύ όχημα ανατράπηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και τον καταπλάκωσε.

Ο γνωστός συνδικαλιστής τραυματίστηκε σοβαρά και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες φέρει πολλαπλά κατάγματα στα πόδια και στο χέρι.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Καρδίτσας. Στο πλευρό έσπευσαν από την πρώτη στιγμή συγγενείς αλλά και φίλοι και συναγωνιστές του που περίμεναν με αγωνία να τελειώσει το πολύωρο χειρουργείο.

Όταν η επέμβαση ολοκληρώθηκε, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί θα συνεχιστεί η νοσηλεία του και η αποκατάσταση των τραυμάτων του. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και KarditsaLive.Net

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Δύσκολες ώρες για το Βαγγέλη Μπούτα - Τον πλάκωσε το τρακτέρ του.
Θεσσαλία