Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζουν οι δημόσιοι – δημοτικοί χώροι στην Ελάτειας

Σφοδρή κριτική για την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζουν οι δημόσιοι-δημοτικοί χώροι της Τοπικής Κοινότητας Ελάτειας του Δήμου Τεμπών εξαπολύει ο Πρόεδρος Αντώνιος Γκανάτσιος.
Ο κ. Γκανάτσιος επισημαίνει σειρά προβλημάτων που καταγράφονται στο χωριό, χωρίς ο δήμος να δίνει λύση ,όπου και αναρωτιέται, αν η δημοτική Αρχή αδυνατεί ή αδιαφορεί, και ζητά να δώσει άμεσα λύση και να επαναφέρει την ζωή των κατοίκων σε συνθήκες που αξίζουν.
«Απαράδεκτη χαρακτηρίζεται πλέον η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι δημόσιοι χώροι της Τοπικής Κοινότητας Ελάτειας εντός και εκτός του οικισμού.

Τα Πάρκα ,τα πεζοδρομία ,οι δρόμοι, το κοιμητήριο , οι ελεύθεροι δημοτικοί χώροι του χωριού έχουν εγκαταλειφθεί, παντού βλέπεις χόρτα.

Απροσπέλαστοι και δύσβατοι οι αγροτικοί δρόμοι, ταλαιπωρία για τους αγρότες και κατοίκους που καθημερινά κινούνται σ αυτούς.

Κάδοι απορριμμάτων σπασμένοι ,διαλυμένοι χωρίς καπάκια με τα σκουπίδια να μυρίζουν και να βρίσκονται έξω από αυτούς.

Άσχημο και απαράδεκτο το θέαμα που αντικρίζουμε και βιώνουμε καθημερινά στο χωριό μας.

Η κατάσταση πλέον βρίσκεται εκτός ελέγχου.
Οι ημέρες διακοπών του Πάσχα και του πανηγυριού της Ζωοδόχου Πηγής οδήγησαν πολλές οικογένειες συγχωριανών μας αλλά και επισκέπτες που κατοικούν αλλού, να επισκεφθούν το χωριό μας και να αντικρίσουν αυτή την κατάσταση.
Οι εικόνες αποτρόπαιες και τα παράπονα των συνδημοτών μας πολλά.
Η Διοίκηση του Δήμου Τεμπών αδυνατεί ή αδιαφορεί;
Πάντως σε κάθε περίπτωση δεν θα δεχτώ για ακόμη μια φορά πως φταίει ο πρόεδρος, γιατί έτσι βολεύει.
Η ευθύνη για να το γνωρίζουν όλοι, κάτοικοι και επισκέπτες , ανήκει αποκλειστικά στη Δημοτική Αρχή αλλά και στα μέλη αυτής (Δημοτικοί σύμβουλοι – τοπικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας) για την αδιαφορία τους και την απραξία τους.
Οφείλεται κύριοι της Δημοτικής Αρχής να δώσετε λύση στην καθημερινότητα των κατοίκων και να επαναφέρεται την ζωή των κατοίκων μας σε συνθήκες που αξίζουν, με ασφάλεια και αξιοπρέπεια».

ΕΛΑΤΕΙΑ ΤΕΜΠΗ

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ