Ημερίδα από το Σύλλογο Γυναικών Τυρνάβου.

Ημερίδα από το Σύλλογο Γυναικών Τυρνάβου.

Ένα νέο Ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκίνησε στο πλαίσιο της Βασικής Δράσης ΚΑ2 του Erasmus+ με τίτλο << Καινοτόμος ολοκληρωμένη κατάρτιση στα Θεραπευτικά φυτά>>.

Συντονιστής του προγράμματος είναι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, και συμμετέχουν το Πανεπιστήμιο Σόφιας Βουλγαρίας και άλλοι φορείς από 4 Ευρωπαϊκές χώρες. 
Το έργο παρέχει ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα πλήρους επαγγελματικής κατάρτισης, για τη καλλιέργεια και την συνολική διαχείριση των αρωματικών και θεραπευτικών φυτών και εστιάζει :
• Στην εφαρμογή τεχνικών βιολογικής γεωργίας στη καλλιέργεια αρωματικών και θεραπευτικών φυτών.
• Στις διαδικασίες πιστοποίησης των προϊόντων. 
• Στον επιχειρηματικό προσανατολισμό με στόχο την επέκταση σε νέες αγορές.
• Στην ιατρική χρήση των θεραπευτικών φυτών παρέχοντας μια Online Ιατρική Εγκυκλοπαίδεια για εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης του ανθρώπου.

Το πρόγραμμα παρέχει πιστοποιημένη γνώση και αντιστοίχιση με εκπαιδευτικές μονάδες και είναι προσβάσιμο από όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές.
Ταυτόχρονα το πρόγραμμα μέσω της ηλεκτρονικής ιατρικής Εγκυκλοπαίδειας του, παρέχει έγκυρη Ιατρική γνώση ως χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του ιατρικού κόσμου και των εναλλακτικών θεραπευτών. 
Το εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος << Καινοτόμος ολοκληρωμένη κατάρτιση στα Θεραπευτικά φυτά>> είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους αγρότες, τους κατοίκους της υπαίθρου, ενώσεις αγροτών, και μικρών τοπικών επιχειρήσεων και οποιοδήποτε θέλει να αυξήσει το εισόδημά του από την καλλιέργεια ή την πώληση των φαρμακευτικών φυτών. 
Σας καλούμε να επισκευθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος http://businessplants.eu/
Ομιλητές: Σαμαντζής Χ. (εκπρόσωπος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – συντονιστής του έργου)
Dr. Γεωργίου Ζωή ( υπεύθυνη προγράμματος)

Είσοδος ελεύθερη
υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γυναικών Τυρνάβου
(Συνεργαζόμενος φορέας του προγράμματος)
http://businessplants.eu/el/partnership/#p3

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Ημερίδα από το Σύλλογο Γυναικών Τυρνάβου.
Τύρναβος