Δείτε → Κλείνουν οι σήραγγες των Τεμπών…

ΤΕΜΠΗ


Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας και με στόχο την ομαλή εκτέλεση – πρόοδο των εργασιών που απαιτούνται για τη συντήρηση – αναβάθμιση των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1, T2 επί του Αυτοκινητοδρόμου Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Εύζωνοι, στο τμήμα από τον Ευαγγελισμό μέχρι το νοτιότερο άκρο του Α/Κ Πλαταμώνα θα ισχύσουν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αύριο Τρίτη (24-04-2018) και από ώρα 22:00΄ έως ώρα 06:00΄ της επομένης, με:

(α).Ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και στις δύο (2) κατευθύνσεις κατά μήκος των σηράγγων Τ1 & Τ2, στο τμήμα από Ευαγγελισμό (νέα χ/θ 377+150) έως το νοτιότερο άκρο του Α/Κ Πλαταμώνα (χ/θ 400,265) Α.Θ.Ε. και

 (β). Αποκλεισμό του κλάδου εισόδου προς τον Αυτοκινητόδρομο στον ημικόμβο Ραψάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα.

– Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο (2) κατευθύνσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη εθνική οδός Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω Κοιλάδας Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (νέα Φ/Θ 377+150) έως τα διοικητικά όρια των Π.Ε. Λάρισας-Πιερίας.


– Πριν την έναρξη εφαρμογής των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα πρέπει να αποκλεισθούν οι υφιστάμενοι χώροι στάθμευσης του αυτοκινητοδρόμου στο τμήμα Ευαγγελισμός -Διοικητικά όρια με Π.Ε. Λάρισας – Πιερίας, τουλάχιστον από ώρα 20:00΄, ώστε να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός τυχόν χρήστη του αποκλειόμενου τμήματος.


κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest