Ξεκίνησε το πρόγραμμα γνωριμίας με την Ιππασία.

ΛΑΡΙΣΑ ΑΛΟΓΑ

Σε ιππείς και Αμαζόνες μετατράπηκαν τα παιδιά του 5ου Παιδικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων, στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου.

anigif ambelon rizoulis - Ξεκίνησε το πρόγραμμα γνωριμίας με την Ιππασία.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και της Δ/νσης Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής, «Δράσεις Άνοιξη 2018 των Παιδικών Σταθμών», πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των φιλοξενούμενων παιδιών του 5ου Παιδικού Σταθμού στον Ιππικό Όμιλο. Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τη φύση, να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του ομίλου, να δουν από κοντά και να γνωρίσουν την προετοιμασία των αλόγων για ιππασία και στη συνέχεια τα ίδια να γίνουν μικρές αμαζόνες και μικροί ιππείς.

Ο φόβος και ο δισταγμός έδωσαν τη θέση τους στην επιθυμία να τα αγγίξουν και να τα χαϊδέψουν και στην οικειότητα που τους δημιούργησε η επαφή μαζί τους.

larisa ipasia - Ξεκίνησε το πρόγραμμα γνωριμίας με την Ιππασία.

Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία που γέμισε τα παιδιά γνώση, ικανοποίηση αλλά και μεγάλη χαρά.

Η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων «Η Πόλη που Μαθαίνει».

Την ξενάγηση έκανε η κ. Σμαράγδα Μπελτέ.

Τα παιδιά συνόδεψαν οι παιδαγωγοί του Παιδικού Σταθμού, η προισταμένη του τμήματος κ. Γεωργία .Δαούλα, ενώ παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτριος Δεληγιάννης και η Διευθύντρια Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

ipasia larisas sxoleia  - Ξεκίνησε το πρόγραμμα γνωριμίας με την Ιππασία.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14383 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*