Κέλλας από Τύρναβο: Εθνικό σχέδιο για την Κτηνοτροφία. (Φώτο)

ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΚΕΛΛΑΣ ΝΔ


Στην εκδήλωση στον Τύρναβο για την αιγοπροβατοτροφία βρέθηκε ο βουλευτής του Νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Κέλλας.

Στην ομιλία του ο κ. Κέλλας αναφέρει τα εξής:

«Η απαράδεκτη καθυστέρηση στη δημιουργία Διεπαγγελματικής για τη Φέτα, μόνο ζημιά κάνει στο εθνικό μας προϊόν.


Οι αθρόες εισαγωγές γάλακτος σε συνδυασμό με τους ανύπαρκτους ελέγχους, έχουν ρίξει τις τιμές στο αιγοπρόβειο γάλα, δημιουργώντας ένα δυσοίωνο περιβάλλον για τους κτηνοτρόφους μας.

Δεν είναι δυνατόν, με αυτές τις συνθήκες, να υπάρξει μέλλον στην κτηνοτροφία μας».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον σύντομο χαιρετισμό του αν. Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας κ. Χρήστου Κέλλα, στην Πανθεσσαλική συνάντηση κτηνοτρόφων που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας, με θέμα “Η ελληνική αιγοπροβατοτροφία εκπέμπει S.O.S”.

Ο Λαρισαίος πολιτικός αφού τόνισε πως δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών, αλλά για αποφάσεις για το μέλλον της κτηνοτροφίας, ανέφερε:

«Η “επόμενη μέρα” είναι κοντά.

Όλοι μαζί, να καταθέσουμε ένα σχέδιο για την κτηνοτροφία, ρεαλιστικό και άμεσα υλοποιήσιμο.

Ένα σχέδιο που θα επανδρώνει τις κτηνιατρικές υπηρεσίες, που θα επιβάλλει αυστηρούς ελέγχους στις εισαγωγές, που θα μειώνει τη φορολογία και τις ασφαλιστικές εισφορές, που θα καταβάλλει έγκαιρα τις αποζημιώσεις και που θα θέτει ως προτεραιότητα την δημιουργία της Διεπαγγελματικής για τη Φέτα.

Για να πάμε την κτηνοτροφία μας μπροστά».

τυρναβος κέλλας ΝΔ

ΚΕΛΛΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΚΕΛΛΑΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΚΕΛΛΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest