Δράση Πολιτών: “Η δημοτική αρχή θα γίνει συνώνυμο της απραξίας”.

Δράση Πολιτών: “Η δημοτική αρχή θα γίνει συνώνυμο της απραξίας”.

Ανακοίνωση της παράταξης “Δράση Πολιτών” του δήμου Τυρνάβου, του κ. Αστέριου Ροντούλη, σχετικά με την οργιώδη βλάστηση στο οδικό δίκτυο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

Στην πορεία του χρόνου είχαμε την αμυδρή ελπίδα πως η δημοτική αρχή του Τυρνάβου, μετά από τις δημόσιες παραινέσεις και επισημάνσεις μας, θα μπορούσε να απεγκλωβιστεί από τον χρόνιο λήθαργο που την κατατρύχει, για να πράξει τουλάχιστον τα αυτονόητα.

Δυστυχώς, η ελπίδα μας διαψεύστηκε και απογοητευτήκαμε.Οι νυν υπεύθυνοι δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα απολύτως απαραίτητα για την ασφάλεια τουλάχιστον των Τυρναβιτών.
Κραυγαλέο παράδειγμα η κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο που συνδέει την έδρα του Δήμου με τα δημοτικά διαμερίσματα. Οι δρόμοι έχουν σχεδόν κλείσει από την οργιώδη βλάστηση και οι στροφές λόγω της δύσκολης ορατότητας των διερχομένων οδηγών έχουν μετατραπεί σε παγίδες τροχαίων ατυχημάτων. Η κατάσταση έχει γίνει επικίνδυνη και ανυπόφορη, αλλά η δημοτική αρχή σφυρίζει αδιάφορα.
Επιτέλους, στην αθλιότητα αυτή πρέπει να μπει ένα τέλος. Είναι αδιανόητη η ανεπάρκεια των δημοτικών αρχών σε ζητήματα τέτοιας σπουδαιότητας για την καθημερινότητα των δημοτών.
Καλούμε, λοιπόν, τη δημοτική αρχή του Τυρνάβου να πράξει το αυτονόητο και να προχωρήσει στον καθαρισμό του οδικού δικτύου από τη βλάστηση που εγκυμονεί κινδύνους. Ας κάνει τουλάχιστον αυτό, αφού για τη διευθέτηση δυσκολότερων προβλημάτων έχει αποδειχτεί εντελώς ακατάλληλη.
Ας κόψει ,τουλάχιστον, χόρτα και ας κλαδέψει δέντρα.
Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Δράση Πολιτών: "Η δημοτική αρχή θα γίνει συνώνυμο της απραξίας".
Τύρναβος