Η Λένα Ξυνοπούλου γνωστοποιεί την υποψηφιότητά της για την προεδρία της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Λάρισας

Η Λένα Ξυνοπούλου γνωστοποιεί την υποψηφιότητά της για την προεδρία της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Λάρισας.

Αναλυτικά η δήλωση:

Στις 13 Μαΐου η παράταξή μας εφαρμόζει το καταστατικό της και εκλέγει νέα κομματικά όργανα, ανοίγοντας με τον τρόπο αυτό, ξανά, το κόμμα στην κοινωνία, ενόψει της κρίσιμης εκλογικής μάχης που έχουμε μπροστά μας ως χώρα.

Έχοντας υπηρετήσει τα κοινά από πολλές θέσεις ευθύνης, πάντοτε τιμώμενη από τους πολίτες που πίστεψαν στις ικανότητες και στη διάθεση προσφοράς μου, και έχοντας δώσει όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω κι εγώ την εμπιστοσύνη τους, στην κρίσιμη αυτή στιγμή για την παράταξη της ΝΔ και τη χώρα, δηλώνω υποψήφια για την προεδρία της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Λάρισας.

Στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να σηματοδοτήσει μια, πραγματικά, νέα αρχή, για την πατρίδα μας, ενώνω τις μικρές μου δυνάμεις μαζί του και καλώ όλα τα στελέχη και τους φίλους της μεγάλης λαϊκής, φιλελεύθερης παράταξης, να δώσουν το παρόν στις κάλπες, αναδεικνύοντας σε θέσεις ευθύνης, όλους εκείνους που μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα, με στόχο μια παράταξη ακόμα πιο δημοκρατική, ακόμα πιο χρήσιμη για τον τόπο. Για μια παράταξη που θα καταφέρει να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη των πολιτών.

Ελένη Ξυνοπούλου – Σχολική Σύμβουλος – Πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων