Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΟΔΕ Λάρισας ανακοινώνει ο Ηρ. Γερογιώκας

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΟΔΕ Λάρισας ανακοινώνει ο Ηρ. Γερογιώκας

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΟΔΕ Λάρισας ανακοινώνει ο Ηρακλής Β. Γερογιώκας, πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Λάρισας και ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών.

Δήλωση Υποψηφιότητας για την προεδρία της ΝΟΔΕ Λάρισας

Στις 13 Μαΐου, η Νέα Δημοκρατία, τηρεί πιστά τις καταστατικές της διαδικασίες, όπως αυτές ψηφίστηκαν στο πρόσφατο συνέδριο μας, και διεξάγει εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων προσώπων στα κομματικά μας όργανα.

Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη σε κάθε βήμα, γνωρίζουμε πολύ καλά πως η διαδικασία αυτή είναι το πιο ουσιαστικό βήμα προς την νίκη στις επόμενες εκλογές, μια νίκη που πλέον αποτελεί μονόδρομο για την ελληνική κοινωνία. Απέναντι σε μια ιδεοληπτική, ανερμάτιστη και εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση οφείλουμε να αντιπαρατάξουμε τις αξίες και τα ιδανικά με τα οποία η χώρα μας μεγαλούργησε.

Υπό το πρίσμα αυτό δηλώνω «παρών» και θέτω υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας.

Καλώ όλους τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να αναδείξουν στις κομματικές θέσεις τα στελέχη εκείνα που έχουν την διάθεση και τις ικανότητες να προσφέρουν στον κρίσιμο αυτό αγώνα.

 

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΟΔΕ Λάρισας ανακοινώνει ο Ηρ. Γερογιώκας
Λάρισα