Την έκθεση φωτογραφίας «Σήμερα Γάμος Γίνεται» επισκέφθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ κ.Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Την έκθεση φωτογραφίας «Σήμερα Γάμος Γίνεται» επισκέφθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ κ.Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Την έκθεση φωτογραφίας «Σήμερα Γάμος Γίνεται» στην τοπική κοινότητα Ελάτειας επισκέφθηκε ανήμερα του Αγίου Θωμά ο βουλευτής της Ν.Δ κ.Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Η έκθεση φωτογραφίας ηταν μια έμπνευση του Γιάννη Μάγγου σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελάτειας και τον ΔΟΠΑΠΕΠ του Δ.Τεμπών.
Τον κ.Μάξιμο Χαρακόπουλο τον υποδέχτηκαν  ο εκπαιδευτικός κ.Γιάννης Μάγγος,ο πρόεδρος του ΜΕΣ Ελάτειας και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ  κ.Λάμπρος Ζάρρας ,το μέλος του τοπικού συμβουλίου Ελάτειας κ.Θεόδωρος Ζάρρας και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ.Χρήστος Κίτσιος .

Σε δήλωση του ο κ.Χαρακόπουλος ανέφερε  :
Η έκθεση φωτογραφίας «Σήμερα Γάμος Γίνεται» στην Ελάτεια, μου έφερε στο νου εικόνες των παιδικών μου χρόνων. Τότε που όλα ήταν πιο αθώα…
Συγχαρητήρια στον εμπνευστή Γιάννη Μάγγο και τους διοργανωτές της έκθεσης που “παντρεύει” την τοπική ιστορία με τη λαογραφία.
Στη σημερινή Ελλάδα των “συμφώνων συμβίωσης” και της δημογραφικής κάμψης, είναι μια υπενθύμιση της αξίας της οικογένειας και των παραδόσεων του τόπου μας.
Και πάλι πολλά συγχαρητήρια!

IMG 0236 - Την έκθεση φωτογραφίας «Σήμερα Γάμος Γίνεται» επισκέφθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ κ.Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Την έκθεση φωτογραφίας «Σήμερα Γάμος Γίνεται» επισκέφθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ κ.Μάξιμος Χαρακόπουλος.
Λάρισα