Δείπνο Β. Κόκκαλη με Γ. Μανώλη της παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του δήμου Τεμπών

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

Θέματα κοινού ενδιαφέροντος αλλά και αρμοδιότητας του χαρτοφυλακίου του Υφυπουργού, και φυσικά αυτοδιοικητικά συζητήθηκαν στο δείπνο που ακολούθησε, μετά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμή του πολιούχου Μακρυχωρίου, Αποστόλου Θωμά μεταξύ του υφυπουργού ΥΠ.Α.Α.Τ. Βασίλη Κόκκαλη και του επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του δήμου Τεμπών Γιώργου Μανώλη. Στην παρέα τους ήταν ακόμη ο τοπικός πρόεδρος Ελάτειας Αντ. Γκανάτσιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Γιώργος Ντόντος, Γιώργος Νικολάου και Αθανάσιος Καραναστάσης, ο καρπουζοπαραγωγός κ. Παύλος Σεληγκούνας και ο πρόεδρος του Αγροτικού Καπνικού Συνεταιρισµού Περιοχής Ελασσόνας κ. Ιωάννης Τσερτικίδης.

anigif ambelon rizoulis - Δείπνο Β. Κόκκαλη με Γ. Μανώλη της παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του δήμου Τεμπών

Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο κ. Κόκκαλης ενημέρωσε τον κ. Μανώλη και τους παρευρισκόμενους ότι τις επόμενες ημέρες θα εφαρμοστεί στην περιοχή των Αμπελακίων του δήμου Τεμπών η βιολογική καταπολέμηση της σφήκας της  καστανιάς με την εξαπόλυση ενός παρασιτοειδούς εντόμου το οποίο καταστρέφει τη σφήκα, όπως είχε υποσχεθεί στη συνάντηση των δύο ανδρών για το ίδιο θέμα τον Οκτώβριο του 2017.

Από την πλευρά του ο κ. Μανώλης, ευχαρίστησε τον Υφυπουργό κ. Κόκκαλη για το ενδιαφέρον του και την αποτελεσματικότητά του σχετικά με το πρόβλημα της σφήκας της καστανιάς, τονίζοντας την ικανοποίηση του που η εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης της σφήκας της καστανιάς αρχίζει από το νομό Λάρισας.

Επίσης ο κ. Μανώλης ζήτησε τη συνδρομή του Υφυπουργού για την ένταξη του κάστανου των Αμπελακίων και του ακτινιδίου Πυργετού – Αιγάνης στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ & ΠΓΕ φυτικής προέλευσης.

Ο Υφυπουργός κ. Κόκκαλης, απάντησε πως χρειάζεται η σύσταση ομάδων παραγωγών για τα ανωτέρω προϊόντα, όπου αυτές δεν υφίστανται και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.    

DSC03457 - Δείπνο Β. Κόκκαλη με Γ. Μανώλη της παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του δήμου Τεμπών

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14383 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*