Μεγάλο το ενδιαφέρον από τους νεοδημοκράτες του Τυρνάβου για τις εσωκομματικές εκλογές.

Του Κώστα Τσόλα


Μεγάλο το ενδιαφέρον από τους νεοδημοκράτες του Τυρνάβου για τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία στις 13 Μαΐου.

Μέχρι τώρα επίσημα έχουν δηλώσει μέσω της «Ε», ότι θα είναι υποψήφιοι για την προεδρία στη ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου δύο στελέχη: ο κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος και ο κ. Στέλιος Σπανογιάννης ενώ έντονα ακούγεται και το ενδιαφέρον μετά από προτάσεις στελεχών να κατέλθει υποψήφια για την προεδρία της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου η διευθύντρια του Γενικού Λυκείου και στέλεχος του κόμματος κ. Κωνσταντινιά Πατσή.

Η «Ε» επικοινώνησε με την κ. Πατσή χθες το πρωί, ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για το πρόσωπό της αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει καιρός μπροστά, άλλωστε οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν από 25 έως 27 Απριλίου.
Οι δύο υποψήφιοι μέχρι τώρα ο κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος είναι αγρότης, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Τυρνάβου, πρώην αντιδήμαρχος. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα στο πλευρό του δήλωσαν ο νυν πρόεδρος Χριστόφορος Κατσαρός και ο πρώην πρόεδρος Ανδρέας Καλακαλάς οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι σύμβουλοι για τη νέα ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου.

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Τυρνάβου στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου ανακοίνωσε μέσα από την «Ε» και το στέλεχος του κόμματος και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Στέλιος Σπανογιάννης.

Ο κ. Σπανογιάννης άφησε αιχμές προς τον νυν και πρώην πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ που τάσσονται στο πλευρό του κ. Ανδρέα Γιάννόπουλου.  Τόνισε ότι στηρίζεται στη λογική της ενότητας των δυνάμεων της παράταξης και καλεί ιδιαίτερα, ως πρώην πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ, τους νέους ανθρώπους να στηρίξουν την ανιδιοτελή προσπάθεια που καταβάλλει.

εκλογές δημτο

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία.