Στην Εμποροπανήγυρη Γόννων ο Γιώργος Μανώλης.

Στην Εμποροπανήγυρη Γόννων ο Γιώργος Μανώλης.

Άνοιξε το βράδυ του Σαββάτου τις πύλες της η ετήσια εμποροπανήγυρη Γόννων, που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 21 Απριλίου.
Στην έναρξη της εμποροπανήγυρης, με παρέα τους Πρόεδρους των τοπικών κοινοτήτων Ελάτειας και Ιτέας κ. κ. Αντώνη Γκανάτσιο και Γιώργο Βλαχοστέργιο, τους δημοτικούς συμβούλους κ. κ. Αθανάσιο Καραναστάση και Γιώργο Ντόντο τους υποψηφίους κ. κ. Παύλο Μπουλώτα, Δημήτρη Κωστάκη και Κώστα Αποστόλου (Τζόλα) και φίλους του συνδυασμούς του, βρέθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει:
«Η εμποροπανήγυρη Γόννων είναι η πρώτη στην ευρύτερη περιοχή. Στο χώρο της εμποροπανήγυρης λειτουργούν Λούνα Πάρκ, που θα ψυχαγωγήσει και φέτος μικρούς και μεγάλους για μία εβδομάδα, σουβλατζίδικα, διαθέτοντας ψητά της ώρας και η τσίκνα παρασέρνει για μια βόλτα ακόμα και τους πιο διστακτικούς, ταβέρνα, με ζωντανή μουσική και τα ψητά της, υπόσχεται αξέχαστες βραδιές στους επισκέπτες. Παράλληλα οι χαλβαδοποιοί προσφέρουν τον υπέροχο χαλβά Φαρσάλων και στα εμπορικό κομμάτι μπορεί κανείς να βρει καταστήματα ένδυσης, κλινοσκεπασμάτων, εργαλείων κλπ. Εύχομαι τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εμποροπανήγυρης καλές δουλειές» και ο κ. Μανώλης καταλήγει «Η εμποροπανήγυρη αποτελεί παράδοση για την περιοχή και μέχρι την 21η Απριλίου, βοηθούντος και του καλού καιρού, μια βόλτα στην εμποροπανήγυρη των Γόννων, θα ήταν μια καλή πρόταση για μικρούς και μεγάλους».

FB IMG 1523810800575 - Στην Εμποροπανήγυρη Γόννων ο Γιώργος Μανώλης.

 

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Στην Εμποροπανήγυρη Γόννων ο Γιώργος Μανώλης.

collage - Στην Εμποροπανήγυρη Γόννων ο Γιώργος Μανώλης.


fast food ambelon - Στην Εμποροπανήγυρη Γόννων ο Γιώργος Μανώλης.

ambelonas1 armonia 2021 - Στην Εμποροπανήγυρη Γόννων ο Γιώργος Μανώλης.

Λάρισα