Προχωρούν σε αποκλεισμό της εθνικής οδού, επαγγελματίες από τα παράλια Λάρισας

ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ


Τη δυσαρέσκειά τους εκφράζουν οι επαγγελματίες των παραλίων του νομού Λάρισας καθώς διαπιστώνουν ότι δεν δίνεται λύση από την πολιτεία στο θέμα της ολοκλήρωσης του κόμβου στον Πυργετό, με την περιοχή να βρίσκεται εκτός τουριστικού χάρτη από τη Βόρεια Ελλάδα.
Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Λάρισας προειδοποιεί με μπλόκα στην εθνική οδό καθώς «η υπομονή μας εξαντλήθηκε».
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Λάρισας θέλοντας να εκφράσει την αγανάκτηση της για τον συνεχή εμπαιγμό που υφίσταται η διοίκηση της, τα μέλη της, όπως κι όλοι οι επαγγελματίες των παραλιών του νομού από την κυβέρνηση για την έλλειψη ολοκληρωμένου κόμβου στον Πυργετό γνωστοποιεί την πρόθεση της να προχωρήσει σε δυναμικές κινητοποιήσεις.
Κινητοποιήσεις που θα κορυφωθούν με αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου, στο σημείο όπου επρόκειτο να γίνει (αν γίνει ποτέ) ο κόμβος και σε ημερομηνία που θα ενημερωθείτε άμεσα.
Δυστυχώς η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι τα παράλια μας παραμένουν αποκλεισμένα από τον Βορρά, καθώς δεν δίνεται η δυνατότητα στους ταξιδιώτες να εξέλθουν του αυτοκινητόδρομου στον Πυργετό, παρά μόνο χιλιόμετρα μακριά. Αυτό όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές καθιστά τα παράλια μας απόμακρα, με αρνητικές συνέπειες για την τοπική μας οικονομία.
Αξιότιμοι φορείς. Ήρθε η ώρα να περάσουμε από τα λόγια στις πράξεις. Το ίδιο και σεις. Προσδοκούμε στη στήριξη σας».

Πηγή: kosmoslarissa.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest