Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση
για την προμήθεια των απαιτούμενων υλικών

Με χρώμα διαγράμμισης, αντανακλαστικά σφαιρίδια και ψυχρή άσφαλτο για επουλώσεις οδών, προϋπολογισμού 148.000 € ευρώ (με ΦΠΑ), προμηθεύεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας, μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.
«Πρόκειται για ακόμη ένα έργο που εντάσσεται στις παρεμβάσεις της αιρετής Περιφέρειας, για την οδική ασφάλεια και την καλύτερη επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο ευθύνης μας όπου υπάρχει ανάγκη», σημείωσε ο κ. Κ. Αγοραστός.
Τα συγκεκριμένα υλικά, θα χρησιμοποιηθούν για τη διαγράμμιση των οδών του εθνικού και επαρχιακού δικτύου, που βρίσκεται στην αρμοδιότητά της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και θα πραγματοποιηθεί με τα μηχανήματα της. Το έργο υλοποιείται με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν διευθυντής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Χρήστος Λυτροκάπης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Χρήστος Καραμπούζης και οι ανάδοχοι.

ΔΡΟΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *