24 Ιανουαρίου 2022

Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

ΕΔΩΣΑΝ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (ΦΩΤΟ)

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ, ΠΑΙΔΗΣ, ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ, ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Πάνω από 50 κάτοικοι του Αμπελώνα και της περιοχής άφησαν για λίγο τις πασχαλινές ασχολίες τους και προσήλθαν με χαρά και προθυμία τη Μεγάλη Τρίτη, 3 Απριλίου 2018, από τις 9.00 το πρωί ως τη 1.00 το μεσημέρι, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμπελώνα, για να πάρουν μέρος στην 79η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η ΕΛΠΙΔΑ» για το Πάσχα και να προσφέρουν με την καρδιά τους και όλη την αγάπη τους μια φιάλη από το αίμα τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας. 

Τους αιμοδότες μας αυτούς, που πρόσφεραν το αίμα τους στην αιμοδοσία της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το Πάσχα, καθώς και όλους τους άλλους που εθελοντικά προσέρχονται για να προσφέρουν αίμα στις άλλες αιμοδοσίες του Συλλόγου για το Καλοκαίρι, το Φθινόπωρο και τα Χριστούγεννα το Δ.Σ. του Συλλόγου τους ευχαριστεί θερμά και τους συγχαίρει από καρδιάς για την προσφορά τους, προβάλει την πράξη τους ως παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής και τους εύχεται ολόψυχα «Χρόνια Πολλά», «Καλό Πάσχα» και «Καλή Ανάσταση». 


Το χώρο της αιμοδοσίας μας επισκέφτηκε και ο Βουλευτής του Νομού, γιατρός στο επάγγελμα, κ. Κέλλας Χρήστος, ο οποίος και συγχάρηκε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το έργο τους, καθώς και τους παρόντες αιμοδότες για την προσφορά τους, ενώ μεταξύ των αιμοδοτών μας ήταν και ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Παιδής και ο Δημοτικός Σύμβουλος Τυρνάβου και πρώην Βουλευτής και Υφυπουργός κ. Αστέριος Ροντούλης, καθώς και οι ιερείς π. Νεκτάριος Φωκίδης και π. Ηλίας Οικονόμου, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

(Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την αιμοδοσία μας της Μ. Τρίτης για το Πάσχα 2018)

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ροντουλης

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ, ΠΑΙΔΗΣ, ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ, ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com


Pin It on Pinterest