Θα προκηρύξει ο Τσίπρας πρόωρες εκλογές; Όλη η αλήθεια…

ΕΚΛΟΓΕΣ 2018 ΕΛΛΑΔΑ

Με το βλέμμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός επανέλαβε χθες (03/04/2018) ότι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019.

Στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς, ο κ. Τσίπρας θέλει να στείλει το μήνυμα, εντός και εκτός της χώρας, ότι ηγείται μίας σταθερής κυβέρνησης που έχει μπροστά της χρόνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Ναυτεμπορική», τα σενάρια περί εκλογών το φθινόπωρο του 2018 όσο και το Μάιο του 2019 στηρίζονται σε πραγματικά δεδομένα και επιχειρήματα.

Όπως ότι η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει εκ των πραγμάτων την πρόκληση για εκλογές το φθινόπωρο του 2018, αν δεν καταφέρει να μεταφέρει αργότερα τα ψηφισμένα μέτρα για μείωση συντάξεων και αφορολογήτου, που εναγωνίως προσπαθεί στο παρασκήνιο.

Όπως ότι η κυβέρνηση αν ξεπεράσει με επιτυχία αυτόν το σκόπελο, πάλι θα εξετάσει το σενάριο εκλογών το Μάιο του 2019, καθώς ενδεχόμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές που θα γίνουν Μάιο ή Ιούνιο του επόμενου έτους, θα επηρεάσει αρνητικά το κυβερνών κόμμα στις εθνικές εκλογές, λίγους μήνες μετά.

ΠΗΓΗ: www.newsbomb.gr

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest