Προσφορά από τη ΝΟΔΕ Λάρισας στον Σύλλογο Παιδιών “ΙΑΣΩ”

τυρναβος
ΛΑΡΙΣΑ ΝΟΔΕΣ

Επίσκεψη στον Σύλλογο Κεντρικής Ελλάδος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «ΙΑΣΩ», πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ.Χρήστο Καπετάνο, όπου παρέδωσαν στον πρόεδρο του Συλλόγου κ.Λιούσα Δημήτριο, τρόφιμα, παιχνίδια και ένα συμβολικό πόσο για τους μικρούς αγωνιστές της ζωής και τις οικογένειές τους, που δίνουν μια γενναία μάχη ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

anigif ambelon rizoulis - Προσφορά από τη ΝΟΔΕ Λάρισας στον Σύλλογο Παιδιών "ΙΑΣΩ"

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου, ευχαρίστησαν τη ΝΟ.Δ.Ε. και όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας Ν.Λάρισας, που για δεύτερη χρονιά είναι δίπλα στο Σύλλογο ΙΑΣΩ και τον στηρίζουν.

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. κ.Χρήστος Καπετάνος, ευχήθηκε καλές γιορτές στα παιδιά και στις οικογένειές τους και σύντομα να βγουν νικητές στον αγώνα της ζωής.

Στη συνάντηση παρέστησαν και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας, Βασίλης Βράκας, Ελένη Ξυνοπούλου, Ελ. Αξιόγλου και Γόνη Γανοχωρίτου.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΑΣΩ 2 - Προσφορά από τη ΝΟΔΕ Λάρισας στον Σύλλογο Παιδιών "ΙΑΣΩ"

ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΑΣΩ 1 - Προσφορά από τη ΝΟΔΕ Λάρισας στον Σύλλογο Παιδιών "ΙΑΣΩ"

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14658 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*