Εθελοντική δράση καθαρισμού της πανέμορφης παραλίας του Δ.Τεμπών


Εθελοντική δράση καθαρισμού της πανέμορφης παραλίας του Δ.Τεμπών , οργάνωσαν το Σάββατο το πρωί ο Δήμος Τεμπών -ΔΟΠΑΠΕΠ, η Τοπική Κοινότητα Αιγάνης καθως και Σύλλογοι της Δημοτικής ενότητας Κάτω Ολύμπου.

Η συνάντηση των εθελοντών ξεκίνησε νωρίς το πρωί με την παρουσία του δήμαρχου Τεμπών κ .Κώστα Κολλάτου που ανέλαβε και ο ίδιος δράση στον καθαρισμό παραλίας.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «Σε γενικές γραμμές η εικόνα της παραλίας ήταν καλή και δείχνει πως συνειδητοποιούμε σιγά σιγά ως κοινωνία τη σημασία του καθαρού δημόσιου χώρου και του περιβάλλοντος. Άλλωστε, όλοι οφείλουμε να φροντίζουμε την υπέροχη παραλία μας όλες τις εποχές!»

Στον εθελοντικό καθαρισμό συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι κ. Βασίλης Ζάχος και κα Γεωργία Τσιόπα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Γεώργιος Μανώλης, Αχιλλέας Διψάνας, Κώστας Νταφούλης, Γεώργιος Νικολάου, ο πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης κ.Κώστας Ζαφείρης, εκπρόσωποι συλλόγων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάνης του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστρί Λουτρό,του Σύλλόγου Επαγγελματιών Κάτω Ολύμπου και του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Μεσαγκάλων

Οι εθελοντές δώσανε το επόμενο ραντεβού τους στις 5 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος.

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΠΑΡΑΛΊΕΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας