Τύρναβος: “Οι κτηνοτρόφοι στο Βοτανοχώρι δεν είναι δημότες ενός κατώτερου θεού”.

Ανακοίνωση της παράταξης  “Δράση Πολιτών” του δήμου Τυρνάβου, σχετικά με την κατάσταση στον κτηνοτροφικό τομέα στην περιοχή Βοτανοχώρι Τυρναβου.


Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η παρουσία του αντιδημάρχου κυρίου Κουτσοδήμου στα δημοτικά πράγματα του Τυρνάβου είναι αποκαρδιωτική. Πρώτη φορά στα τοπικά χρονικά, για παράδειγμα, έχουμε δει άνθρωπο να υβρίζει, αναιτίως, μια ολόκληρη δημοτική παράταξη, ενώ απαντά με επιστολή του σε αγροτοσυνδικαλιστή του Αργυροπουλίου, ο οποίος τον καταχέριασε για την αδράνειά του στο ζήτημα του ρέματος Γκουτζιασμέ.

Αντί να υβρίζει, όμως , ο κ. Κουτσοδήμος και να σπαταλά έτσι άσκοπα τον χρόνο του, καλά θα κάνει να συμμαζέψει λίγο (πολύ δεν μπορεί …λόγω ανικανότητας) τον δρόμο στο Βοτανοχώρι, που οδηγεί από τον οικισμό στις στάνες των κτηνοτρόφων.
Είναι κρίμα δέκα περίπου κτηνοτροφικές οικογένειες και χιλιάδες γιδοπρόβατα(περίπου 8.000) να μένουν στο έλεος των καιρικών συνθηκών, επειδή η πρόσβαση στα μαντριά είναι προβληματική και τα οχήματα των παραγωγών υφίστανται δεκάδες αβαρίες, με κόστος χιλιάδων ευρώ.
Καλούμε, λοιπόν, τον κ. Κουτσοδήμο, να κινηθεί, επιτέλους ,για την αποκατάσταση του απαραίτητου αυτού δρόμου στο Βοτανοχώρι και να μην δείξει την ίδια αδράνεια και χρονοτριβή που έδειξε και  στο ρέμα του Αργυροπουλίου. Ελπίζουμε σήμερα να αντιληφθεί την υπόδειξή μας και να δραστηριοποιηθεί.
Η Δράση Πολιτών δεν συκοφαντεί. Προτείνει μόνο έργα για το καλό των δημοτών, χωρίς διακρίσεις. Όποιος, όμως, έχει τρικυμία στο κρανίο και μπερδεύει τις προτάσεις μας με τις συκοφαντίες, ας πιεί… ξύδι για να συνέλθει.
Συνεπώς, προτρέπουμε τον κ. Κουτσοδήμο να ασχοληθεί με τα ουσιώδη προβλήματα των κτηνοτρόφων και να παραμερίσει το σύνδρομο καταδίωξης που τον κατατρύχει.
Δεν τον κυνηγά κανείς.
Μάλλον μόνος του κυνηγά την ουρά του με τις αλλεπάλληλες γκάφες που κάνει.
Περιμένουμε, λοιπόν, τώρα  το υβρεολόγιο του κ. Κουτσοδήμου.
Σε αυτό το σπορ είναι και ο  πρώτος.
Σίγουρα όμως στη συνείδηση των κτηνοτρόφων του Βοτανοχωρίου έρχεται τελευταίος.
τυρναβος, ροντουλης