Έκκληση για βοήθεια σε μαθήτρια Δημοτικού της Λάρισας

ΛΑΡΙΣΑ, ΜΑΘΗΤΡΙΑ

Έκκληση για βοήθεια σε μία κοπέλα της έκτης τάξης του 3ου δημοτικού σχολείου Λάρισας που πάσχει από καρκίνο και χρειάζεται ένα χρηματικό ποσό για την άμεση θεραπεία της απευθύνουν τις τελευταίες ημέρες αρκετοί σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικών σχολείων της πόλης.

anigif ambelon rizoulis - Έκκληση για βοήθεια σε μαθήτρια Δημοτικού της Λάρισας

Είτε με σελίδα στο facebook,  είτε με κάρτες που κοινοποιούνται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμπολίτες  μας προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο και να συγκεντρώσουν το απαραίτητο ποσό για την θεραπεία της νεαρής κοπέλας.

Μάλιστα υπάρχουν και τηλέφωνα του σχολείου για κάθε πληροφορία, όπως επίσης και ο αριθμός λογαριασμού που έχει ανοιχτεί στην εθνική τράπεζα για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει οικονομικά.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αποφάσισε να στηρίξει οικονομικά με το ποσό των 500 ευρώ οικογένεια μαθήτριας του σχολείου μας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Αν επιθυμείτε να συνδράμετε επιπλέον, επικοινωνήστε με το σχολείο στο τηλ 2410238178 για κάθε πληροφορία.
Εθνική Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού: 397/ 78280980

Πηγή: http://tinealarissa.gr

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14385 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*