Νασίκας: “Διχάζει τους κτηνοτρόφους ο Ν. Παλάσκας”


Αντίδραση από τον πρώην δήμαρχο και πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Ν. Λάρισας κ. Θανάση Νασίκα στα όσα είπε σε συνέντευξη Τύπου που δημοσιεύτηκε χθες στην «Ε» ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας ο κ. Νίκος Παλάσκας.

Ο κ. Νασίκας με δήλωσή του στην «Ε» ασκεί σκληρή κριτική και σημειώνει: «Η τραγική κατάσταση της ελληνικής αιγοπροβατοτροφίας δεν μου δίνει προσωπικά τη δυνατότητα να αντιπαρατεθώ με τον κ. Παλάσκα. Εκφράζοντας όμως την αγανάκτηση των παρευρισκόμενων κτηνοτρόφων στην πρόσφατη συγκέντρωση του Τυρνάβου είμαι υποχρεωμένος να πω στον κ. Παλάσκα τα εξής: «Καθήκον του κάθε προέδρου της Ομοσπονδίας είναι να ενώνει και όχι να διχάζει με τέτοιου είδους προσβολές σε βάρος κτηνοτρόφων που έχουν δείξει όλα τα χρόνια την αγωνιστικότητά τους και το ήθος τους.

Θεωρώντας πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα των κτηνοτροφικών συλλόγων της επαρχίας Τυρνάβου να συγκεντρώνονται, να συζητάνε τα προβλήματά τους και να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν, δεν γνωρίζαμε δυστυχώς ότι έπρεπε να πάρουμε την άδεια του κ. Ν. Παλάσκα γι’ αυτή τη συγκέντρωση.

Και ο κ. Νασίκας καταλήγει: «Θα συνιστούσα λοιπόν στον κ. Παλάσκα να φροντίσει έστω και την ύστατη στιγμή να ενώσει τους κτηνοτρόφους στον κοινό αγώνα για τη διάσωση της κτηνοτροφίας. Αν αυτός ο ρόλος του πέφτει βαρύς θα του πρότεινα να ασχοληθεί με την Ελασσόνα και τα βυτιοφόρα μεταφοράς γάλακτος με έδρα τα Σκόπια που γυροφέρνουν και ξεφορτώνουν στην περιοχή του», καταλήγει ο κ. Θανάσης Νασίκας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ, ΝΑΣΙΚΑΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») – Του Κώστα Τσόλα

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google