Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για μεταφορά παράτυπων μεταναστών.

Συνελήφθησαν σήμερα (21-03-2018) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Λάρισας, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για μεταφορά παράτυπων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη ένας 20χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε, κατελήφθη να μεταφέρει έναν 22χρονο ομοεθνή του, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη ένας 38χρονος υπήκοος Συρίας, επίσης οδηγός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, κατελήφθη να μεταφέρει έναν 27χρονο ομοεθνή του, καθώς και έναν 26χρονο υπήκοο Παλαιστίνης, οι οποίοι όπως εξακριβώθηκε είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι τρεις παράτυποι μετανάστες για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα οχήματα, το συνολικό χρηματικό ποσό των (800) ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά τους, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.