Λάρισα: Διευθύντρια τράπεζας καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 χρονών.

Με συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών καταδίκασε δικαστήριο της Λάρισας, 43χρονη που υπεξαίρεσε ποσό δεκάδων χιλιάδων ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς ανυποψίαστων καταθετών.

Η γυναίκα εκμεταλλευόμενη τη διευθυντική της θέση σε υποκατάστημα της Λάρισας, στο κέντρο της πόλης, κατάφερε να «ανακατέψει» τα ποσά των λογαριασμών με ιδιαίτερο τρόπο για κάποιο διάστημα, αλλά από ένα σημείο και μετά κίνησε τις υποψίες όλων και αποκαλύφθηκε η απάτη της.

Δεν δίστασε μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να πλαστογραφήσει και υπογραφές για να φτάσει στον στόχο της, χωρίς όμως επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της, το πρώην πλέον στέλεχος της τράπεζας, στάθηκε ιδιαίτερα στην «πίεση» που δεχόταν από τα «κεντρικά» της τράπεζας για να πετύχει «στόχους». Δεν έπεισε όμως το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας. Ούτε όμως και την ίδια τη διεύθυνση της Τράπεζας που μόλις αποκαλύφθηκε η απάτη, «κάλυψε» οικονομικά τους πελάτες που έπεσαν θύματά της και εν συνεχεία κινήθηκε εναντίον της.

Η καταδικασθείσα άσκησε έφεση και η υπόθεσή της θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Μέχρι τότε αφέθηκε ελεύθερη.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία