Τύρναβος: Έκλεψαν 75.000 ευρώ και χρυσαφικά από 69χρονο.

κλοπη, τυρναβος

Μία από τις μεγαλύτερες, σε τοπικό επίπεδο, κλοπές μετρητών από σπίτι καταγγέλθηκε χθες το μεσημέρι στο αστυνομικό τμήμα Τυρνάβου. Θύμα είναι ένας 69χρονος συνταξιούχος που φαίνεται να έχασε τις οικονομίες μιας ζωής, καθώς χθες που επέστρεψε στο σπίτι του διαπίστωσε ότι του είχαν κλέψει 75.000 ευρώ αλλά και χρυσαφικά, που είχε κρυμμένα στην κουζίνα του σπιτιού του.

Ο 69χρονος άγνωστο γιατί, είχε πεισθεί να διατηρεί στο σπίτι του τόσα μετρητά, ενώ πίστευε επίσης – λανθασμένα όπως αποδείχθηκε – ότι υπάρχουν κρυψώνες που δεν εντοπίζονται από κλέφτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο 69χρονος άνθρωπος του μεροκάματου, έκρυβε τα χρήματα στη «φάσα», όπως ονομάζουν οι επιπλοποιοί στη γλώσσα τους, την τεχνητή πρόσοψη που τοποθετούν στη βάση ντουλαπιών της κουζίνας, προκειμένου να μην είναι ορατά τα «πόδια» των επίπλων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κλοπή εκτιμάται πως σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, διάστημα που ο 69χρονος, απουσίαζε από το σπίτι του, ενώ η απόφαση του να διατηρεί στο σπίτι του τέτοιο χρηματικό ποσό αποδείχθηκε τουλάχιστον επιπόλαιη.

Την υπόθεση ερευνά το αστυνομικό τμήμα Τυρνάβου που εξετάζει κάθε ενδεχόμενο.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 12351 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*