Αμπελώνας: «Τα δένδρα πεθαίνουν όρθια με τη «συνταγή» του αντιδημάρχου Τυρνάβου»

Παρέμβαση κάνει σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος Αμπελώνα, με την παράταξη «Δράση Πολιτών» του κ. Στέλιου Ροντούλη, κ. Θεόδωρος Λάππας αναφορικά με τις εργασίες αποψίλωσης των πλατάνων στο κέντρο του Αμπελώνα.

Ο κ. Λάππας με δήλωσή του στην «Ε» σημειώνει: «Τα δένδρα πεθαίνουν όρθια με τη «συνταγή» του αντιδημάρχου Τυρνάβου κ. Χρήστου Τσιόπα, ο οποίος προέβη στη λεηλάτηση των πλατάνων σε κεντρικά σημεία του Αμπελώνα με τη «δικαιολογία» ότι θα πέσουν και θα προκαλέσουν κάποιο ατύχημα στους ανθρώπους.
Ο κ. Λάππας σημειώνει ότι: «Η ανικανότητα και η απειρία οδηγούν τον κ. Τσιόπα σε τεθλασμένες σκέψεις γι’ αυτό και προβαίνει στη λεηλάτηση των δένδρων, χωρίς να σκεφθεί ότι υποβαθμίζει τη νοημοσύνη της κοινωνίας του Αμπελώνα, η οποία όταν βλέπει μπροστά της να ορθώνονται πλατάνια 400 έως 500 χρόνων χωρίς να έχει προκληθεί κανένα, μα κανένα ατύχημα ή και δυστύχημα κυριολεκτικά εξοργίζεται.
Και ο κ. Λάππας συνεχίζει: «Πώς λοιπόν πρέπει να αξιολογηθεί ο κ. Τσιόπας; Αγνοεί ο κύριος αντιδήμαρχος ότι το κλάδεμα γίνεται το φθινόπωρο και όχι αυτή την εποχή. Τώρα που τα πλατάνια αρχίζουν να προσφέρουν τα πολύτιμα αγαθά, τον ίσκιο και τη δροσιά στους ανθρώπους, αυτά τα οποία ο κ. Τσιόπας δεν μπορεί να προσφέρει αλλά αντίθετα προβαίνει στη λεηλάτησή τους».
«Συγχαρητήρια κ. αντιδήμαρχε και… καλή συνέχεια. Τέλος σε ό,τι αφορά στην ανταμοιβή σου ας την κρίνει η κοινωνία του Αμπελώνα», καταλήγει ο κ. Θεόδωρος Λάππας.

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία