ΚΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Ενέργειες σαν τη σημερινή, συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, σε μια περίοδο που ιδιαίτερα ο χώρος της Υγείας δεινοπαθεί εξαιτίας της μείωσης των απαιτούμενων πόρων και της ελλιπέστατης κρατικής χρηματοδότησης».
Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Αν. τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, μετά την τελετή παράδοσης των καινούργιων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Λάρισας, δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».
Ο Λαρισαίος πολιτικός, ο οποίος συνεχάρη το Ίδρυμα για τη δωρεά του, που είναι μάλιστα συνέχεια της προηγούμενης, του γραμμικού επιταχυντή προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, σημείωσε ακόμη:
«Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» αποδεικνύει, έμπρακτα, για μια ακόμη φορά, την τεράστια συμβολή του στον εκσυγχρονισμό του χώρου της Υγείας, με την υλοποίηση της απόφασής του να προχωρήσει στη δωρεά νέων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ, το οποίο αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα όσον αφορά τον εξοπλισμό του.
Ελπίζω η ενέργεια αυτή να αποτελέσει παράδειγμα μίμησης για όλους όσους έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στον χώρο της Υγείας.
Θα ήθελα, επίσης, με την ευκαιρία, να συγχαρώ, για μια ακόμη φορά, τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ για τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά, ώστε να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους. Η πολιτεία οφείλει να σταθεί δίπλα τους».

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *