Λάρισα: Ποδοσφαιριστής πλαστογράφησε τη διαθήκη του αδερφού του!


Μπορεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του να είχε σκοράρει σε αντίπαλα τέρματα, όμως χθες το απόγευμα σημείωσε «αυτογκόλ». Ο λόγος για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή που βρέθηκε μπλεγμένος στα… δίχτυα της δικαιοσύνης διότι πλαστογράφησε και χρησιμοποίησε τη διαθήκη του αδερφού του.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας τιμώρησε με ποινή φυλάκισης τριών ετών, τον αθλητή από τον νομό Λάρισας, διότι με έναν ευφάνταστο αλλά παράνομο τρόπο ήρθε στα χέρια του, το μερίδιο του αδερφού του ο οποίος έφυγε πολύ πρόωρα από τη ζωή, αφήνοντας πί- σω του γυναίκα και παιδί.

Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο πως για όλα τα παραπάνω βρέθηκε μπλεγμένος καθώς είχε πλήρη άγνοια γύρω από τέτοιου είδους υποθέσεις και πως κοιτούσε μόνο τη δουλειά του, δηλαδή το ποδόσφαιρο έχοντας ως στόχο ακόμα και την Εθνική ομάδα.

Δεν κατάφερε να πείσει ούτε τον εισαγγελέα μα ούτε και τους εφέτες. Κρίθηκε ένοχος για πλαστογραφία και απάτη. Καταδικάστηκε στην προ- αναφερόμενη ποινή φυλάκισης των 3 ετών με τριετή αναστολή.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας