Λάρισα: Ποδοσφαιριστής πλαστογράφησε τη διαθήκη του αδερφού του!

λάρισα

Μπορεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του να είχε σκοράρει σε αντίπαλα τέρματα, όμως χθες το απόγευμα σημείωσε «αυτογκόλ». Ο λόγος για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή που βρέθηκε μπλεγμένος στα… δίχτυα της δικαιοσύνης διότι πλαστογράφησε και χρησιμοποίησε τη διαθήκη του αδερφού του.

anigif ambelon rizoulis - Λάρισα: Ποδοσφαιριστής πλαστογράφησε τη διαθήκη του αδερφού του!

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας τιμώρησε με ποινή φυλάκισης τριών ετών, τον αθλητή από τον νομό Λάρισας, διότι με έναν ευφάνταστο αλλά παράνομο τρόπο ήρθε στα χέρια του, το μερίδιο του αδερφού του ο οποίος έφυγε πολύ πρόωρα από τη ζωή, αφήνοντας πί- σω του γυναίκα και παιδί.

Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο πως για όλα τα παραπάνω βρέθηκε μπλεγμένος καθώς είχε πλήρη άγνοια γύρω από τέτοιου είδους υποθέσεις και πως κοιτούσε μόνο τη δουλειά του, δηλαδή το ποδόσφαιρο έχοντας ως στόχο ακόμα και την Εθνική ομάδα.

Δεν κατάφερε να πείσει ούτε τον εισαγγελέα μα ούτε και τους εφέτες. Κρίθηκε ένοχος για πλαστογραφία και απάτη. Καταδικάστηκε στην προ- αναφερόμενη ποινή φυλάκισης των 3 ετών με τριετή αναστολή.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14383 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*