Μαζί στη ζωή για 56 χρόνια, μαζί και στο αιώνιο ταξίδι.

Από τα παιχνίδια που σκαρώνει η μοίρα και προξενούν αίσθηση. Με διαφορά δύο ημερών έφυγε ένα φιλήσυχο αγαπημένο ζευγάρι ηλικιωμένων κατοίκων της Ελάτειας του Δήμου Τεμπών.

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας απεβίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας από σοβαρά παθολογικά αίτια η 80χρονη Χρυσούλα Μακρυγιάννη. Πριν συμπληρωθούν 48 ώρες, την περασμένη Τετάρτη πρωί έχασε τη μάχη της ζωής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση ο 83χρονος σύζυγός της Λάμπρος Μακρυγιάννης. Στον οποίο οι οικείοι του απέκρυψαν για ευνόητους λόγους τον θάνατο της αγαπημένης του συζύγου.

Το ζευγάρι μετά από 56 χρόνια αρμονικής συμβίωσης και αμοιβαίας αφοσίωσης, έδωσε με το περίεργο αυτό παιχνίδι της μοίρας «ραντεβού» ώστε να πορευτούν μαζί και στην αιώνια ζωή.

Το γεγονός προκάλεσε αίσθηση και βαθιά συγκίνηση στο χωριό. Τα παιδιά τους Βούλα σύζυγος Ν. Ζιώγα και Στέλιος με τη σύζυγό του Λίτσα Τσατσάρα, καθώς και τα δυό τους εγγόνια η φοιτήτρια Ιατρικής της Λάρισας Άννα Ζιώγα και ο μικρός μαθητής του Δημοτικού Λάμπρος Μακρυγιάννης θα έχουν ανεξίτηλα χαραγμένο στη σκέψη τους αυτό το τριήμερο του Μαρτίου του 2018.

εφυγαν μαζί

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») – Του Κώστα Τσόλα

Πηγή: Εφημερίδα “Ελευθερία”